ΣΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

AP1718A

 

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ Αθήνας για την σεζόν 2017-2018 πέτυχε η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής – και ενώ είχαν προηγηθεί μία (1) ισοπαλία και 3 ήττες – επικράτησε και μάλιστα εκτός έδρας, στο Καλαμάκι επί της Νέας Σμύρνης με 1-0. Το γκολ που έδωσε τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας σημείωσε ο Κύβελος στο 71΄. Οι νεαροί, επί το πλείστον παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου, έβγαλαν πραγματική ψυχή στο γήπεδο, ακολούθησαν τις οδηγίες του τεχνικού τους και έφτασαν δίκαια στο πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα τους στην κατηγορία.
Έπειτα από 5 αγωνιστικές η ΑΠΕ είναι στην 13η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, μία (1) ισοπαλία, 3 ήττες και τέρματα 4-10. Την επόμενη αγωνιστική (6η) η Αγία Ελεούσα υποδέχεται την φιλόδοξη Δάφνη Π. Φαλήρου.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Γούσγουλας, Αναστασόπουλος, Κάνδιας, Μπαϊράμης, Κύβελος, Καρατζάς (89΄ Κορωνιός), Τσονόπουλος (57΄ Κακαβάς), Τσιάβος, Τουβάκης (81΄ Μακρής), Δαρτσίνης (60΄ Δαρδανός).