ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΤΣΟΥΜΑΝΑΪ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

TZOUMA18 arxikijpg

 

 

Συνεχίζει την ενίσχυση της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα λίγο πριν την λήξη της διευρυμένης, χρονικά, μεταγραφικής περιόδου, που ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου και ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.
Η ομάδα της πόλης μας, πριν από λίγες ώρες, ανακοίνωσε την απόκτηση, ενός ακόμη έμπειρου ποδοσφαιριστή και πιο συγκεκριμένα του Αρμπέρ Τσουμανάϊ (φώτο αριστερά). Ο 31χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την ΑΕ Θύελλα / Αχιλλέας Κορυδαλλού, με την οποία την σεζόν 2016-2017 είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Πιο πριν και σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά του, την περίοδο 2015-2016 ήταν στον Ερμή Κορυδαλλού (Α΄ Πειραιά), όπου είχε 16 συμμετοχές, την σεζόν 2014-2015 ήταν στην Ολυμπιάδα (Α΄ Πειραιά) όπου είχε 12 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε στην Α΄ Πειραιά με τον ΑΟ Κορυδαλλού, όπου είχε 24 συμμετοχές.
Είναι η 3η μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή για την Αγία Ελεούσα το τελευταίο διάστημα, καθώς πριν δύο 24ωρα είχαμε την απόκτηση του Παναγιώτη Μπάκα (επιθετικός / φώτο δεξιά) από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με την μορφή δανεισμού, ενώ στην ομάδα εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε ο Τάσος Κακαβάς (μέσος / μεσαία φώτο).
Σίγουρα πρόκειται για τρία μεταγραφικά αποκτήματα που δυναμώνουν αγωνιστικά τον σύλλογο, ο προπονητής Τάκης Γιαννόπουλος βλέπει το ρόστερ του να αποκτά βάθος, ενώ πιθανόν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχουμε μία ακόμη μεταγραφή για το ιστορικό σωματείο της Αγίας Βαρβάρας.