ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

AP1718NB

 

 

Δύσκολο, ομολογουμένως, εκτός έδρας ματς για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, αγωνίζεται σήμερα το μεσημέρι (στις 3) Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017 με την πολύ δυνατή Λυκόβρυση.
Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα Παρασκευής την προετοιμασία της για τον αγώνα και ο προπονητής κ. Τάκης Γιαννόπουλος επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή 20 παίκτες (θα αποκλειστούν 2 κατά την τελική επιλογή της 18άδας), που είναι οι εξής: Γιαννακαρώνης, Ζαφειρόπουλος, Τσιάβος, Μουσούρης, Τυριακίδης, Καρύδης, Κάνδιας, Αναστασόπουλος, Γούσγουλας, Δαρτσινής, Κωνσταντινίδης, Μπενδελάς, Κύβελος, Τουβάκης, Μακρής, Τσονόπουλος, Κακαβάς, Δαρδανός, Μπάκας, Κορωνιός.
Εκτός αποστολής τέθηκαν οι ανέτοιμοι Μπαϊράμης, Μπαλωμένος, Γιαννόπουλος, Μιχαήλ, Τσουμανάϊ και οι Καρατζάς, Μπαμπίκης, Κουντουράς, Φιλίππου, Παπαδόπουλος Χρ., Μαργούνης, Παπαδόπουλος Γ.
Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζει ο σημερινός αγώνας, στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος επικρατεί αισιοδοξία και όπως σε όλους τους αγώνες η ΑΠΕ θα μπει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Έπειτα από 6 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 13η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες και τέρματα 4-11, ενώ η γηπεδούχος Λυκόβρυση είναι στην 7η θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 13-7.
Διαιτητής θα είναι ο Μητροφάνης με βοηθούς τους Τζαβέλλα και Τζανή.