…ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ! (ΦΩΤΟ)

 

APGIAK1

 

 

Πραγματική… παρέλαση (ας μας επιτραπεί η λέξη) στην επιτυχημένη χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που έγινε το περασμένο Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ». Εννοείται δεν έλειπαν και οι εκπρόσωποι, τόσο της Δημοτικής Αρχής, όσο και των παρατάξεων της ευρύτερης αντιπολίτευσης, αλλά και παρουσία από την Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας.
Σε προηγούμενο άρθρο μας έχουμε αναφέρει την παρουσία του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργου Καπλάνη και του Αντιδημάρχου κ. Σάββα Σαββίδη. Στο αριστερό άκρο της πίστας ήταν τον τραπέζι του επικεφαλής και Δημοτικού Συμβούλου της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κ. Μιχάλη Γιάγκα, ο οποίος πλαισιωνόταν από τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Παϊτέρη, τον νυν Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» κ. Χρήστο – Ιωάννη Αννίσα, την πρώην Δημοτική Σύμβουλο κ. Μαρία Παπαδάκου, την συμπολίτισσα μας Παιδίατρο κ. Έντα Γονή και την κ. Αγγελική Κουβάτσου.
Ακριβώς, πίσω από το τραπέζι του κ. Γιάγκα, ήταν η παρέα της δραστήριας Δημοτικής Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» κ. Νίκης Σιαραμπή – Μιχαλακάκου, η οποία κάθε χρόνο ενισχύει την ομάδα της ΑΠΕ.
Στην απέναντι πλευρά της πίστας, στο τραπέζι του Προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας, κ. Μανώλη Ζερβάκη, μεταξύ των συνδαιτυμόνων ήταν, οι επικεφαλείς και Δημοτικοί Σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ», «ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», κ. Θοδωρής Βασιλάκος και κ. Αλεξάνδρα Φέγγη αντίστοιχα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος, ο Πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Γιώργος Κώττης, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Β5 κ. Γιάννης Πουλάκης, καθώς και άλλα μέλη της ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας.
Επίσης να συμπληρώσουμε ότι στην χοροεσπερίδα παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Κώστας Κακαράντζας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (αναφερθήκαμε εκτενώς σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας), οι οποίοι υπήρξαν παλαιοί δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας.

 

KAPL

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης (δεξιά), ενώ δίπλα του διακρίνεται ο Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββίδης, που συνομιλεί με τον Πρόεδρο της ΑΠΕ, κ. Γρηγόρη Μαγαλιό.

 

APGIAK1A

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά οι κ.κ., Αννίσσας, Παϊτέρης, Γιάγκας.

 

APGIAK2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, η κ. Παπαδάκου, η κ. Γονή και η κ. Κουβάτσου.

 

SIAR

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στιγμιότυπο - selfie από το τραπέζι της κ. Νίκης Σιαραμπή - Μιχαλακάκου (αριστερά στην φωτογραφία).

 

SOTIR

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στιγμιότυπο από το τραπέζι της Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας.

 

KAPLA

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Κώστας Κακαράντζας (δεξιά στην φώτο), Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας επί θητείας του αείμνηστου Μήτρου Σουλιμιώτη.

 

KAPLB

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αριστερά στην φωτογραφία ο παλαιός Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας και νυν Πρόεδρος του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας) κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.