ΤΟ «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ» ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

 

ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

DIAKRAC arxiki

 

 

Η γνώση, η παιδεία ειδικότερα και ο αθλητισμός δεν έχουν όρια και πλαίσια. Αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, υπό μία έννοια. Και πάνω σε αυτό το… θεώρημα, το φροντιστήριο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ» συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στις κοινωνίες των περιοχών μας. Το τελευταίο διάστημα η εν λόγω νέα επιχείρηση, που λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες στο γειτονικό Αιγάλεω,… ανοίγει τα φτερά της και στηρίζει τις νέες ηλικίες, αυτές που δηλαδή που εκπαιδεύει!
Οι ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ», οι νέοι σε ηλικία, εκπαιδευτικοί, κ.κ. Βασίλης Καφετζηδάκης, Παναγιώτης Πουλίδας, βρίσκονται στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, θέλοντας να στηρίξουν το έργο που γίνεται στην ομάδα και πιο συγκεκριμένα στις ακαδημίες. Οι δύο εκπαιδευτικοί, φίλοι του αθλητισμού και περισσότερο του ποδοσφαίρου, είναι ήδη χορηγοί στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Αιγάλεω, και επεκτείνοντας αυτή την εταιρική κοινωνική ευθύνη της επιχείρησης τους, ξεκίνησαν συνεργασία και με την ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Το φροντιστήριο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ», στην επιτυχημένη χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα που διεξήχθη το Σάββατο 17 Μαρτίου, ήταν μεταξύ των δωροθετών της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο αρχικά το σωματείο της πόλης μας και ξεκινώντας αυτή την συνεργασία.
Το «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ», μέλος του μεγάλου ελληνικού ομίλου φροντιστηρίων «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ», που εδώ και 20 χρόνια αναπτύσσεται συνεχώς σε όλη την επικράτεια (διαθέτει 87 μέλη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο), δημιούργησαν δύο νέοι και οραματιστές επιστήμονες – καθηγητές, οι κ.κ. Βασίλης Καφετζηδάκης, Παναγιώτης Πουλίδας, ενώ Διευθύντρια Σπουδών είναι η κ. Δήμητρα Ρέγκλη.
Το νέο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στο Αιγάλεω πέρα από φροντιστήριο, λειτουργεί ως Κέντρο Σχολικής Μελέτης, αλλά και Εμπλουτισμού Γνώσεων / AFTER SCHOOL.

 

 ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ: Ιερά Οδός 285 - τηλ.: 213 0449530 (ωράριο λειτουργίας: 11:00 π.μ. - 9:00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ το Σάββατο).

 

DIAKRAB

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, Βασίλης Καφετζηδάκης, Παναγιώτης Πουλίδας, εκπαιδευτικοί και ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου "ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ".

 

KAID3

 

KAID4

 

 

 ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ: Ιερά Οδός 285 - τηλ.: 213 0449530 (ωράριο λειτουργίας: 11:00 π.μ. - 9:00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ το Σάββατο).