ΟΡΘΙΑ Η ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ!

 

APFIL11

 

 

Μπορεί η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα να είχε πολλές και σημαντικές ελλείψεις (απουσίαζαν οι βασικοί Ρούσσος, Κακαβάς, Γιαννακαρώνης, Κάνδιας, Μπενδελάς, Τζουμανάϊ, Τσιάβος), αλλά παρά το σχήμα «ανάγκης» που παρέταξε ο προπονητής της ομάδας κ. Τάκης Γιαννόπουλος, ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, στάθηκε όρθιος αγωνιστικά για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ και έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον Ιάσονα Ιλίου, κάνοντας «μπλόκο» στους φιλοξενούμενους που κυνηγάνε την άνοδο.
Στο 15΄ ο Γιαννόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και στο 25΄ κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Δουληγέρης επιχείρησε σουτ, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αλλάζοντας πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της γηπεδούχου με το σκορ να γίνεται 0-1.
Στην επανάληψη η ΑΠΕ συνέχισε να υπερέχει και στο 75΄ έπειτα από μία οργανωμένη προσπάθεια, η μπάλα στρώθηκε στον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-1.
Έπειτα από 26 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 8η θέση με 40 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 40-35.
Την επόμενη αγωνιστική (27η) η Αγία Ελεούσα παίζει εκτός έδρας με την Αργυρούπολη.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Παπαδόπουλος Γ., Μακρής Κ., Αγουρίδας, Καρύδης, Γούσγουλας (68΄ Μιχαήλ), Μακρής Αγ. (82΄ Τυριακίδης), Κύβελος, Μπάκας (90΄ Τουβάκης), Γιαννόπουλος, Καρατζάς (76΄ Καναρίδης).
ΙΑΣΟΝΑΣ: Ανδρεουσόπουλος, Γλέζος, Καράμπελας, Δουγιέκος, Λαχάς, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος, Τσούτσουρας, Δουληγέρης, Καραμήτος, Τσαγκάρης (62΄ Τζίνι).

 

gerps

gerps1