ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΣΟΛΑΚΟ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

APTSOL

 

 

Κοντά σε μία πολύ δυνατή και ηχηρή μεταγραφική απόκτηση βρίσκεται η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πολύπειρο στόπερ Βαγγέλη Τσολάκο και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μία κίνηση, η οποία θα ενισχύσει κατά πολύ την αμυντική γραμμή της ΑΠΕ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την περίοδο 2018-2019.
Μακρά και μαχητική η καριέρα του 31χρονου στόπερ, ο οποίος διακρίνεται για τις ηγετικές του ικανότητες στα μετόπισθεν.
Ο Βαγγέλης Τσολάκος, που είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Κύπρου Κορυδαλλού και εν συνεχεία αγωνίστηκε με τους ερασιτέχνες του Ιωνικού, όταν οι Νικαιώτες ήταν στην Α΄ Εθνική. Συνέχισε στον Ηρακλή Νικαίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α΄ Πειραιά στην Δ΄ Εθνική, ενώ συνέχισε και την επόμενη σεζόν στο εθνικό πρωτάθλημα με το νικαιώτικο σωματείο. Ακολούθως έπαιξε με το Μοσχάτο στην Δ΄ Εθνική, με τον Άρη Αμφιάλης στην Α΄ Πειραιά, με την Ολυμπιάδα στην ίδια κατηγορία, ενώ συνέχισε σε Θύελλα Κορυδαλλού και με Αττικό στην Αθήνα, όπου κέρδισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ. Στο πιο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε για μία (1) σεζόν με την ΑΕ Ν. Φαλήρου στην Α΄ Πειραιά, για 1,5 χρόνο με τον ιστορικό Ερμή Κορυδαλλού στην Α΄ ΕΠΣΠ, για ένα (1) χρόνο στην Χαλκηδόνα και την Α΄ κατηγορία, ενώ στο β΄ μισό της περιόδου 2017-2018 αγωνιζόταν με τον Αίαντα Σαλαμίνας στην Α΄ Πειραιά.
Ο Βαγγέλης Τσολάκος, εκτός απροόπτου, θα είναι το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΠΕ, μετά τους Κώστα Σιδέρη από Κύπρο Κορυδαλλού και Κώστα Λάππα από Κηπούπολη.

 

gerolymatos