ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ

 

ΜΕΣΩ ΤΟΥ APEAGIALEOUSA1936.GR

 

APMAG

 

 

Ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, με δηλώσεις του στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο του συλλόγου, το APEAGIALEOUSA1936.GR, καλεί τους φίλους του σωματείου να βρεθούν δίπλα της, ενόψει μιας χρονιάς… πρόκληση, για την σεζόν 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ! Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Μαγαλιός τόνισε: «…Κατ’ αρχάς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών. Η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να φανούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται.
Από εκεί και πέρα και όσο αφορά στην ομάδα μας, όσοι έχουμε αναλάβει τα ηνία της, προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι του ονόματος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Πέρυσι, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε μέχρι και την άνοδο. Φέτος, με τη συσπείρωση φίλων, τρέξαμε γρήγορα το σχεδιασμό. Ανανεώσαμε με τον προπονητή Τάκη Γιαννόπουλο, με τους σημαντικούς παίκτες Κακαβά, Ρούσσο, Μπαλωμένο, Γιαννόπουλο, Αγουρίδα… Προχωρήσαμε στις μεταγραφές των Σιδέρη, Λάππα, Τσολάκο, Ηλιαδάκη, Ασλάνογλου. Και συνεχίζουμε…

Για να προχωρήσουμε και να ονειρευόμαστε, όμως, σας θέλουμε ακόμη πιο κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικό, όλοι να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας (σ.σ κόστος 40 ευρώ),… που πέρα από την φυσική παρουσία στο γήπεδο, ενισχύει αφάνταστα και οικονομικά την ομάδα μας, έναν ερασιτεχνικό σύλλογο, που στηρίζεται σε πολλούς και όχι σε λίγους, έναν σύλλογο που είναι υπόθεση όλων των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας, έναν σύλλογο, τον πιο ιστορικό της πόλης, που ξεκίνησε το μακρινό 1936 και συνεχίζει υπερήφανα αυτή την πορεία στο διάβα του χρόνου, συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον, γεγονός που αποτελεί υποθήκη, όχι μόνο για εμάς, αλλά για τις επόμενες γενιές της Αγίας Βαρβάρας… Νομίζω ότι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας αποτελεί για εμάς μια μεγάλη ένδειξη αγάπης και στήριξης από τους φίλους της ΑΠΕ…».

 

KOTOK