ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

 

GAAP

 

 

 

Αναβλήθηκε ο αγώνας Γαλάτσι – ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, ποιυ ήταν οριομένος για να διεξαχθεί στο γήπεδο Γαλατσίου το μεσημέρι (στις 4.30) του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2018. Αιτία ήταν η μη προσέλευση Ιατρού στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες, όπως και η διαιτητική τριάδα, Σφακιανάκη, Αραβίδη, Καραγεώργου, έδωσαν κανονικά το παρών, αλλά μέχρι την ώρα έναρξης, στις 4.30, ο Ιατρός δεν είχε προσέλθει. Έγιναν προσπάθειες, να βρεθεί άλλος Ιατρός, αλλά μετά την παρέλευση 35΄ ο διαιτητής έκλεισε οριστικά το φύλλο αγώνα, η συνάντηση αναβλήθηκε και πλέον η υπόθεση διεξαγωγής - εκ νέου - είναι στην δικαιοδοσία της επιτροπής διεξαγωγής κυπέλλου της ΕΠΣΑ.
Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι ο προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Τάκης Γιαννόπουλος στην αρχική ενδεκάδα, που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, είχε παρατάξει ως εξής την ομάδα της πόλης μας:
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Τυριακίδης, Αγουρίδας, Λάππας, Τσολάκος, Ηλιαδάκης, Κακαβάς, Κατσικογιάννης, Γιαννόπουλος, Ρούσσος, Σιδέρης.

 

 

LIXK