ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

GFAPE

 

 

Σπουδαία επιτυχία για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία προκρίθηκε στην δ΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ έπειτα από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 στην Καισαριανή επί του ισχυρού Μικρασιατικού, που αγωνίζεται στην Α΄ Αθήνας.
Στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου 2018 στην Καισαριανή και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα βρέθηκε με αποστολή ανάγκης λόγω του εργάσιμου της ημέρας, δεν «κόλλησε» ούτε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεκαπέντε (15) λεπτά πριν την λήξη της συνάντησης, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα, οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου τα έδωσαν όλα και έφτασαν με ανατροπή στη νίκη.
Στο 75΄ ο Σμυρνάκης με πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 82΄ ο Αλέξανδρος Ρούσσος με εκπληκτική ατομική ενέργεια ισοφάρισε (1-1) και στο 91΄ ο Κώστας Λάππας με φάουλ – σέντρα αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων «γράφοντας» το τελικό 1-2, που έδωσε τη νίκη και την μεγάλη πρόκριση στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Μωραϊτης, Φραγκής, Κοσμίδης (62΄ Ζέρκουλης), Χατζηστεφάνου, Γκεμίσης, Γκουρνέλος, Βέρρας, Σμυρνάκης (76΄ Βουτυράς), Πετρίτσης (89΄ Τσαβαλιάς), Κιλόγλου (46΄ Σάββας), Καρατζάς.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Κουρουπάκης, Αγουρίδας (85΄ Μουσούρης), Φιλίππου, Αθανασίου, Τσολάκος, Λάππας, Κακαβάς, Σκεπετάρης, Ασλάνογλου, Μακρής Αγγ., Ρούσσος.


 Κεντρική φώτο: Η αρχική ενδεκάδα της ΑΠΕ από το πρώτο φετινό φιλικό της παιχνίδι την Κυριακή 27 Αυγούστου 2018 (με αντίπαλο τον Αστέρα Χαϊδαρίου).

 

 

GERKP