FRANKE – «ΑΓΙΑ»… ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΙΚΟΥ

FRANKAPE

 

 

Μπορεί η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα να έχει ολοκληρώσει εδώ και αρκετό διάστημα τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, τα στελέχη της διοίκησης δεν κοιτούν την επόμενη μέρα. Με κανονικούς ρυθμούς και σε οργανωμένο τέμπο, οι παράγοντες του σωματείου συνεχίζουν επί καθημερινής βάσης και σε όλα τα επίπεδα, να ασχολούνται με όλες τις υποθέσεις, που αφορούν το σωματείο, προκειμένου να λειτουργεί εύρυθμα, αλλά και να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Στο πλαίσιο των συνεργασιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έπειτα από αθόρυβες, αλλά ουσιαστικές ενέργειες του βετεράνου ποδοσφαιριστή της και νυν Αντιπροέδρου της, επιχειρηματία, κ. Γιώργου Μπίκου (κεντρική φώτο), ο «κυανόλευκος» σύλλογος πρόσθεσε έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο.
Νέος συνεργάτης – χορηγός της ομάδας, στην προσπάθεια που γίνεται για στήριξη του συλλόγου, αλλά επιμέρους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και εν γένει του αθλητισμού στην πόλη μας, αποτελεί η κορυφαία εταιρεία
FRANKE, που ειδικεύεται στον εξοπλισμό κουζίνας, και πλέον θα συγκαταλέγεται στους «χρυσούς» υποστηρικτές – χορηγούς για την περίοδο 2019-2020. 

SPILNEW