ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΕ ΑΕ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ

 

 

 

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ

 

 

GIANAKAPD

 

 

 

Κοντά σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη είναι η φιλόδοξη ΑΕ Δημητσάνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Α΄ Αρκαδίας. Ο σύλλογος της Γορτυνίας, που έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν, έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον ταλαντούχο, πρώην τερματοφύλακα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Μαρίνο Γιαννακαρώνη (κεντρική φώτο), και τις επόμενες μέρες απομένουν και τα τυπικά για να κλείσει η υπόθεση.

Ο 19χρονος πορτιέρο, θα φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης και την έλευση του στην Αρκαδία είχε πληροφορηθεί ο προπονητής της ΑΕ Δημητσάνας κ. Ανδρέας Σχίζας, ο οποίος πριν από 10 μέρες ήρθε σε επαφή με τον παίκτη.

Ο Μαρίνος Γιαννακαρώνης, που είναι κάτοικος Ανάκασας (συνοικία μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Καματερού), ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από τις ακαδημίες των Αγίων Αναργύρων και κατόπιν συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Περιστερίου όπου έφτασε μέχρι το τμήμα υποδομής Κ15.

Ακολούθως μεταπήδησε στις υψηλού επιπέδου ακαδημίες Κέρβερ, και έχοντας ξεχωρίσει για το ταλέντο του την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας με την ιστορική Δόξα Βύρωνος, όπου κατέγραψε 9 συμμετοχές.

Την σεζόν 2017-2018 έπαιξε με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε 20 παιχνίδια της Β΄ Αθήνας, ενώ το καλοκαίρι το 2018 μεταπήδησε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Στο β΄ μισό της περιόδου 2018-2019 επέστρεψε στην Αγία Ελεούσα και ολοκλήρωσε την σεζόν στον σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας. Όλο το τελευταίο διάστημα ο νεαρός τερματοφύλακας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Σουλογάνη (Πανιώνιος κτλ.), προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για τη νέα περίοδο.

 

 

 

RADMET