ΜΠΑΡΑΖ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΠΡΙΝ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ!

BARAZARX

 

 

Χωρίς ιστορία δεν πας πουθενά. Αν δεν μπει στο dna σου και αν δεν το εμφυσήσεις στις νέες γενιές, θα πας άκλαυτος! Κατσαπλιάς ήσουν και κατσαπλιάς θα είσαι! Αυτά για πρόλογο!

Και επειδή η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που η… σκούφια της κρατά από το πολύ μακρινό 1936, είναι ιστορική και αυτό πρέπει να το διατηρήσει και να το κάνει κτήμα των νέων γενεών.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα 6 Ιουνίου 2020, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (που λένε και στα χωριά μας), έχοντας ως πρώτη ύλη το αρχείο του νυν (απερχόμενου Προέδρου, παραδίδει τα ηνία στις 15 Ιουνίου) Προέδρου κ. Γρηγόρη Μαγαλιού, κάνουμε… βουτιά στο παρελθόν και σημειώνουμε, μια από τις ιστορικές «μάχες της ΑΠΕ» εντός γηπέδων, όταν ακριβώς πριν 38 χρόνια, στις 6 Ιουνίου 1982, σε μπαράζ παραμονής της Β΄ Αθήνας, νίκησε με 2-1 στο γήπεδο της Βούλας τον Αήττητο Σπάτων. Έτσι η ομάδα της πόλης μας έμεινε στην κατηγορία, ενώ ο Αήττητος υποβιβάστηκε στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ακολουθεί κολάζ με το ρεπορτάζ της εποχής, ενώ για να μην ξεχάσουμε και το παρών (6 Ιουνίου 2020), να σημειώσουμε στα… ψηλά, ότι το soccerlive.gr, που ασχολείται με το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, είχε σήμερα ρεπορτάζ, που ανέφερε, ότι νέος προπονητής της ΑΠΕ για την σεζόν 2020-2021 στην Α΄ ΕΠΣΑ, θα είναι ο τέως τεχνικός του Καματερού, κ. Νίκος Κουνάδης.

 

 

STMAKARX

 

BARAZ1

 

 

MPR1

MPR1A

 

 

STMAKARX