ΟΙ… «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ» ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

CAPTAINAPEP

 

 

Στον ορισμό των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος για την σεζόν 2020-2021 προέβη η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και το περιβραχιόνιο θα φορούν οι Δημήτρης Γιαννόπουλος (αριστερή φώτο), Κώστας Καλουδιώτης (φώτο δεξιά).

Οι ιθύνοντες της ΑΠΕ σε ένα ρόστερ, μαχητικό, ποιοτικό και με μικρό μέσο όρο ηλικίας για τα δεδομένα της Α΄ κατηγορίας της Αθήνας - όπου θα συμμετέχει η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 - μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, που άρχισε στις 4 Αυγούστου 2020, παρακολουθώντας και παρατηρώντας, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, τους «ευαίσθητους»… αλλά νευραλγικούς τομείς, προσωπικότητας, ισορροπίας και παρουσίας,… «ζύγισαν» τα δεδομένα και κατέληξαν στην επιλογή του Δημήτρη Γιαννόπουλου και του Κώστα Καλουδιώτη.

Ο νεοαποκτηθείς Κώστας Καλουδιώτης, που είναι 28 ετών, θεωρείται «παλιοσειρά» για τα ηλικιακά δεδομένα του ρόστερ της ΑΠΕ, έχοντας μάλιστα την τελευταία δεκαετία… «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι», στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, μπορεί να είναι μόλις 22 ετών, αλλά πλέον είναι από τους παλαιότερους στην ομάδα, καθώς μπαίνει στην 4η χρονιά παρουσίας του στην ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, φοιτητής της Πανεπιστημιακής Σχολής Φαρμακευτικής, τις προηγούμενες τρεις (3) σεζόν, ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας, ενώ και τα στοιχεία του… αμιγώς ποδοσφαιρικού χαρακτήρα του, συνετέλεσαν ώστε να είναι στις επιλογές για την κατοχή του περιβραχιόνιου.

 

 

VOSSMAKET