ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΙΝ 24 ΧΡΟΝΙΑ…

KOUGARX

 

Μεγάλη μέρα η σημερινή, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα μετά από 19 χρόνια επιστρέφει στην φυσική της έδρα, το γήπεδο Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας, και σε λίγη ώρα, στις 4.30, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, η ομάδα της πόλης μας, σε αυτό το ιστορικό ματς – επιστροφής, υποδέχεται τον Άρη Πετρούπολης.

Πολλές οι αναμνήσεις από τις ποδοσφαιρικές… μάχες της ΑΠΕ με το ιστορικό σωματείο του Άρη Πετρούπολης και εμείς από το παρελθόν ανασύρουμε, ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από αγώνα Αγία Ελεούσα – Άρης Πετρούπολης, ακριβώς πριν 24 χρόνια.

Τότε για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της σεζόν 1996-1997 η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας είχε υποδεχθεί στην πρεμιέρα τον Άρη Πετρούπολης, τον οποίο η ΑΠΕ με γκολ του Γιάννη Γιοβανίδη (είχε κεραυνοβολήσει την εστία του Τσιάνου) είχε νικήσει με 1-0.

Πριν τον αγώνα, και όπως παραθέτουμε στο αρχικό στιγμιότυπο, στον πάγκο του γηπέδου Ριμινίτικα, είχαν καθίσει για τις ανάγκες του φωτογραφικού ρεπορτάζ, από αριστερά, ο ισχυρός παράγοντας της ΑΠΕ – ο πλέον εμβληματικός Πρόεδρος της σύγχρονης ιστορίας της και νυν Επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου – Γιώργος Νικολαϊδης, ο τότε Πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης, γνωστός ποινικολόγος και νυν Πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας και ο τότε παράγοντας της Αγίας Ελεούσας - Γενικός Αρχηγός στην τωρινή διοίκηση – Χρήστος Τσουκαλάς.

Η φωτογραφία είναι πριν την έναρξη της συνάντησης, όταν όλα ήταν… μέλι – γάλα.

Η συνάντηση που ακολούθησε ήταν σκληρή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, και μάλιστα είχε σημειωθεί και θερμό επεισόδιο μεταξύ του τότε Προέδρου της ΑΠΕ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου (νυν Πρόεδρος του ΕΒΕΑ) και του ομολόγου του Άρη Πετρούπολης, Αλέξη Κούγια…

 

 

kougias

 

PERIKLISMAK