ΓΟΥΡΛΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ARXKOUST

 

 

Την θετική του αύρα, καθώς η ομάδα του - τρεις (3) αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης - κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 3ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ,… μετέφερε στην Αγία Βαρβάρα, το απόγευμα της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης, κ. Νίκος Κούστας.

Ο εν λόγω, διακεκριμένος παράγοντας του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, που βρέθηκε στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας για να παρακολουθήσει το ματς Αγία Ελεούσα – Άτταλος (1-0), αποδείχθηκε, προφανώς γουρλής για την γηπεδούχο ΑΠΕ, που πήρε μια τεράστια νίκη στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.

…Γουρλής ο Νίκος Κούστας, καθώς οι «κυανόλευκοι» της πόλης μας, είναι η δεύτερη φορά, που συνδέουν την παρουσία του στα Ριμινίτικα με σημαντικό νικηφόρο αποτέλεσμα.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν 2020-2021, η ΑΠΕ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020) της Α΄ ΕΠΣΑ, και στην επιστροφή της στην κατηγορία (μετά από 3 σεζόν), αλλά και στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας μετά από 18 χρόνια, φιλοξένησε τον Άρη Πετρούπολης του Νίκου Κούστα, όπου η Αγία Ελεούσα πήρε μεγάλη νίκη με 1-0.

Προχθές, Τετάρτη, ο Νίκος Κούστας, βρέθηκε στην Αγία Βαρβάρα, ως απλός φίλαθλος και επισκέπτης, παρακολουθώντας το ματς, όπου η «Αγία» πήρε το «χρυσό τρίποντο» με 1-0 επί του ισχυρού και διεκδικητή του τίτλου (στον 2ο όμιλο) Άτταλο.

Γουρλής για την ΑΠΕ λοιπόν, ο Νίκος Κούστας, εκ των σπουδαίων παραγόντων του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αθήνας, όπου ανυψώνει με την προσπάθεια του τον ιστορικό Άρη Πετρούπολης.

Στην κεντρική φώτο, από εκείνο το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης Νίκος Κούστας (αριστερά), και δίπλα του ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Κώστας Βόσσος.

 

 

VOSSMAKET