rekor arxiki

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝ. ΜΠΟΛΑΝΟ


Μεγάλη επιτυχία για το Σύλλογό μας Γ.Σ. Αιγάλεω, σημειώθηκε στο Αγρίνιο, στο Grand Prix Χριστουγέννων 20-21/12/2014 από τον αθλητή μας Παναγιώτη Μπολάνο.
Γεννημένος το Δεκέμβριο του 2000 ο Παναγιώτης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και με συνεχή προπόνηση και δουλειά, ανταμείφθηκε !!!

 

rekor 3

 

Το πρωί του Σαββάτου, προκρίθηκε στους 6 καλύτερους χρόνους στα 100 μ. ύπτιο και το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στην κατηγορία Π.Π.Α. με χρόνο 58.89
Την Κυριακή το πρωί, προκρίθηκε στους 6 καλύτερους χρόνους, κάνοντας ακόμα ένα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στη κατηγορία του, με χρόνο 27.62 στα 50 μ. ύπτιο.
Το απόγευμα "έσπασε" το ατομικό του ρεκόρ, κάνοντας νέο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στα 50 μ. ύπτιο με χρόνο 27.45.

 

 rekor 2a

 

Το ίδιο απόγευμα έπεσε και στα 200 μ. ύπτιο, που πήρε την 3η θέση με χρόνο 2.07.89, απέχοντας μόλις 11 εκατοστά από ένα νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ.Να σημειωθεί ότι οι αγώνες ήταν κατηγορίας OPEN και προφανώς ο αθλητής μας ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική μέρα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, προπονητές και συναθλητές του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας συγχαρητήρια, να έχει μια καλή χρονιά με υγεία και πάντα αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες.
Τα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τους αθλητές του, ευχόμαστε και στον προπονητή μας κ. Γιώργο Μανιάτη, που συνόδευσε τον Παναγιώτη στους αγώνες.

 

 

 

                                                                                     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ