Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 gspita arxiki

 

 

Την Κυριακή 07/02/2016 παρουσία πλήθους κόσμου, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας "Γιάννης Ρίτσος", τελέστηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας Γ.Σ. Αιγάλεω. Το Δ.Σ. του συλλόγου, αθλητές, γονείς, επίσημοι και πολλοί φίλοι κατέκλυσαν την αίθουσα.
Την εκδήλωση του Γ.Σ. Αιγάλεω τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο επικεφαλής της παράταξης "Συμμαχία Αιγάλεω" κ. Γιάννης Γκίκας, ο δημοτικός σύμβουλος "Ανάπλασης" κ. Δημήτρης Μπέσης, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης "Ώρα Αιγάλεω" και πρόεδρος εμπόρων Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος και ο προπονητής του Δ.Α.Ο. κ. Χρήστος  Σαλίδης.
Ο καθένας έκοψε το κομμάτι του αφιερώνοντάς το σε γονείς και αθλητές και δίνοντας πολλές ευχές για τη νέα αθλητική χρονιά.
Ακολούθησαν οι απονομές των αθλητών μας που διακρίθηκαν σε πρωταθλήματα και αγώνες.
Για την αγωνιστική κατηγορία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  Μπολάνος Παναγιώτης 1ος  στα 100 - 200 Ύπτιο και 4ος στα 50 Ύπτιο. Στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης 2η θέση στα 200 Ύπτιο και Πανελλήνιο Ρεκόρ ΠΔΒ 204,63 και 1η θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία αυτή.
Grand Prix Χριστουγέννων 1η θέση 50 - 100 - 200 Ύπτιο και στα 50 Ύπτιο Πανελλήνιο Ρεκόρ ΠΔΒ 26,94. Χρήστος Αγγελέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5ος  200 Ύπτιο, 6ος 100 Ύπτιο, 7ος 50 Ύπτιο, Grand Prix Χριστουγέννων 5ος 200 Ύπτιο, 7ος 100 Ύπτιο, 8ος 50 Ύπτιο.
Ψαραδέλλης Χρήστος 8ος 1500 Ελεύθερο,
Βαγενάς Γιώργος 8ος στο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας.
Τα παιδιά που έπιασαν όρια και συμμετείχαν στο Καλοκαιρινό Πρωτάθλημα είναι :
Βελδέκης Χάρης, Δαγλουκιάρης Νίκος, Δαγλουκιάρη Μάρθα, Θεοφιλάτος Σπύρος, Κατσούρα Βίκυ, Τσούλιας Νικηφόρος και Χριστοδούλου Βίκυ.
Στην Προαγωνιστική Κατηγορία στους Πανελλήνιους Αγώνες :
Μεϊμάρη Νικολέτα 3η 100 - 200 Πρόσθιο και 4η 50 Πρόσθιο.
Grand Prix Χριστουγέννων 7η στα 200 Πρόσθιο.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες είναι : Βένης Αριστείδης, Κάρλος Αλέξανδρος , Κάρλος Διονύσης, Μέτσιου  Κων/να, Παπαζαχαρίου Παναγιώτης , Τσαντηράκης Παναγιώτης, Τσιρίτα Αλεξάνδρα και Χριστοδούλου Λουκάς.
Επίσης βραβεύτηκαν και οι προπονητές της ομάδας για την αγάπη, τις γνώσεις και την υπομονή που δείχνουν στα παιδιά μας , Μανιάτης Γιώργος , Διαμαντής Γιώργος και Μήλα Δέσπόινα. Βραβεύτηκαν και οι αθλήτριες Δαγλουκιάρη Μαρία και Καραμπάση Χρυσάνθη για την πολύτιμη και αξιόλογη βοήθεια τους στα τμήματα της Μικρής Πισίνας και Αρχαρίων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Quality Way, Sanico Metal LTD, Pool Fashion, Crepa Way & Miso - Miso για τη στήριξη που δείχνουν σε κάθε μας προσπάθεια (ημερολόγια, φόρμες).
Το φλουρί της πίτας πέτυχε η παλιά μας αθλήτρια Βελδέκη Εύη και κέρδισε μια δωροεπιταγή από το βιβλιοπωλείο "Βιβλιαγορά".
Τέλος ευχαριστούμε την πολύ καλή μας φίλη και μαμά για την ευγενική χορηγία της , την Πίτα του Συλλόγου.

 

 

 

gspita 01

 

 

 

 

gspita 02

 

 

 

gspita 03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gspita 04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gspita 05

 

 

gspita 06

 

 

 

 

gspita 07

 

 

 

 

gspita 08

 

 

 

 

 

 

 

 

gspita 09 jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gspita 10

 

 

 

 

 

 

 

 

gspita 11

 

 

 

gspita 12

 

 

 

gspita arxiki