Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ… ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

VLA

 

 

Καταιγιστικός ο Πρόεδρος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Αιγάλεω κ. Παντελής Βλάχος (κεντρική φώτο), ο οποίος μέσα σε λίγα 24ωρα έχει πραγματοποιήσει πολλές κινήσεις (αναμένονται και άλλες) σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όπου το Αιγάλεω έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Στο Σίτι είχαμε ανανεώσεις, αποχωρήσεις, λύσεις συνεργασιών αλλά και… μεταγραφάρες, οι οποίες ενισχύουν κατά πολύ την δυναμική του τμήματος.
Στην ομάδα ανανέωσαν οι Ιωάννου, Βλάχου, Μανώλικα, Αναστασιάδη, Κουλοπούλου, Παλιοθοδώρου, αποχώρησε η Κομβόκη που πήγε στην Ιταλία για σπουδές, δεν ανανέωσαν οι Μολδοβανίδη, Λαμπιτσάκη, ενώ αποκτήθηκαν οι Καρακατσάνη και Κανελλοπούλου.

 

IOANNOU

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΦΗ ΙΩΑΝΝΟΥ


Πάμε λοιπόν αναλυτικά… Στην επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση με την αρχηγό Έφη Ιωάννου αναφέρονται τα εξής: «Ανανέωσε με την αγαπημένη της ομάδα η έμπειρη διαγώνιος και αρχηγός μας ΈΦΗ ΙΩΑΝΝΟΥ. Με ύψος 1.83 cm η ΣΗΜΑΙΑ του συλλόγου μας υπέγραψε για άλλη μια χρονιά. Η εμπειρία της και η αγάπη της για τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ έχει βοηθήσει στις πολλές επιτυχίες μας. Οι ομάδες που αγωνίστηκε ως τώρα είναι ΑΙΓΑΛΕΩ, ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ, ΆΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΓΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΗΣ, ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΥ, ΑΓ.ΣΩΣΤΗΣ».
Σε δηλώσεις της η Έφη Ιωάννου τόνισε: «Χαίρομαι που για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω! Έχοντας αρκετές εμπειρίες από άλλες ομάδες, μπορώ να πω ότι η ομάδα αυτή είναι μοναδική. Το φιλικό αλλά και οικογενειακό κλίμα και το πάθος για την επιτυχία είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον σύλλογο και αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο με τις επιτυχίες που έχουμε. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρω τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει! Φέτος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο όμιλο. Θέλω να πιστεύω ότι για άλλη μια χρονιά θα κάνουμε μια καλή πορεία στην κατηγορία. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Αντωνιάδη αλλά και στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους».

 

Varxiki

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ


Μαζί με την Έφη Ιωάννου, ανανέωσε και η πασαδόρος του Αιγάλεω, αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων και από τις κορυφαίες παίκτριες της Α2, Κατερίνα Βλάχου, η οποία πρόσφατα αποφοίτησε από την Σχολή Μωραΐτη και το φθινόπωρο θα φοιτήσει στο aegean college στον τομέα της διατροφολογίας. Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε η Κατερίνα Βλάχου αποφάσισε να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν στον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Η Κατερίνα, που αποτελεί το μέλλον του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και δείχνει μια τρομερή ωριμότητα για την ηλικία και τη θέση της, ανέφερε σε δηλώσεις της στον Volleyplanet: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα και φέτος στο Αιγάλεω. Είναι μια ομάδα που για μένα είναι σαν οικογένεια, φέτος είναι μια χρονιά που θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται και το αποτέλεσμα θα βγει αφού έχουμε στόχους σαν ομάδα, ενώ θέλουμε και στις νεανίδες να τα πάμε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω την coach για ακόμα μια φορά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι η χρονιά που θα έρθει να είναι επιτυχημένη».

 

MANOLIKA

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ Η ΕΥΑ ΜΑΝΩΛΙΚΑ


Μετά τις ανανεώσεις με την αρχηγό της γυναικείας ομάδας Έφη Ιωάννου και την αρχηγό της εθνικής νεανίδων και βασική πασαδόρο, Κατερίνα Βλάχου, η διοίκηση του Αιγάλεω ανακοίνωσε και την συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν με την 19χρονη, ταλαντούχα κεντρική (1μ85), Εύα Μανώλικα. Μάλιστα η τελευταία ήταν από τις πρωταγωνίστριες της κατάκτησης του πρωταθλήματος νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ από το Αιγάλεω και της δεύτερης θέσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στον Παλαμά Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σίτι: «Η ταλαντούχα κεντρική Εύα Μανώλικα από το φυτώριο του συλλόγου μας την φετινή χρονιά θα συνεχίσει στο Σίτι. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες την νέα σεζόν».

 

ANASTASIADI

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Η ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Μετά τις ανανεώσεις με Έφη Ιωάννου, Κατερίνα Βλάχου, Εύα Μανώλικα, το Αιγάλεω ανακοίνωσε την συνεργασία για τη νέα σεζόν με τη Ντίνα Αναστασιάδη. Η 17χρονη αθλήτρια (1.65), που έχει ξεκινήσει το 2013 από τις ακαδημίες του Σίτι, είναι ο ορισμός του λίμπερο, καθώς έχει την ικανότητα να βρίσκεται όπου κινείται η μπάλα και να βγάζει με μεγάλη άνεση την υποδοχή. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών των γαλάζιων στην κατάκτηση του τίτλου νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, στη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων στον Παλαμά - όπου πήρε το βραβείο της καλύτερη λίμπερο του φάιναλ φορ - ενώ εκπληκτική ήταν η εμφάνιση της στον ημιτελικό κορασίδων με το Μαρκόπουλο στο Ρέντη, όπου οι μεγάλες-μικρές της Αγγελικής Αντωνιάδου, έκαναν επική ανατροπή και πήραν την πρόκριση για το φάιναλ φορ του πανελλήνιου πρωταθλήματος στη Ζάκυνθο. Η ανακοίνωση του Αιγάλεω: «Μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια ανανέωσε στην ομάδα μας. Η 17χρονη Κων/να ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ από τις ακαδημίες του Σίτι και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αιγάλεω ως λίμπερο. Της ευχόμαστε να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες!!».
Ακολούθησαν οι ανανεώσεις με τις Κατερίνα Κουλοπούλου και Μαρία Παλιοθοδώρου.
Η επίσημη ανακοίνωση του Σίτι για τις δύο αθλήτριες: «Ανανεώσεων συνέχεια για το Αιγάλεω. Η ακραία Κατερίνα Κουλοπούλου, η MVP νεανίδα μας ανανέωσε με το Αιγάλεω και θα συνεχίσει να δίνει χαρές και επιτυχίες στο σύλλογο. Επίσης η διαγώνιος Μαρία Παλιοθοδώρου θα φορέσει και φέτος τα μπλε του Σίτι. Ευχόμαστε και στις 2 αθλήτριες μας υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

KOULOP

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ


Η 17 χρονη (1.78) Κατερίνα Κουλοπούλου είναι αρχηγός της ομάδας κορασίδων του Αιγάλεω, έκλεψε την παράσταση με την εξαιρετική της απόδοση στο φάιναλ φορ νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ, όπου οι γαλάζιες της Αγγελικής Αντωνιάδου κατέκτησαν τον τίτλο ενώ ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης. Με όπλο το εκπληκτικό της σέρβις και την ηγετική της προσωπικότητα, βοήθησε τα μέγιστα στο πανελλήνιο φάιναλ φορ του Παλαμά, αλλά και στην επική ανατροπή του Σίτι στον αντίστοιχο ημιτελικό του κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ, κόντρα στον Άλιμο με 3-2 από 2-0. Λόγω τραυματισμού απουσίασε από την προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Στην ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται και η αδελφή της Έλενα Κουλοπούλου. Μετά την ανακοίνωση του Αιγάλεω, η Κουλοπούλου σχολίασε στον Volleyplanet: «Ήταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και δυνατές αθλητικές στιγμές. Πετύχαμε γρήγορα τον στόχο της παραμονής στην Α2, απελευθερωθήκαμε και κάναμε μερικά καταπληκτικά παιχνίδια. Στα αναπτυξιακά τμήματα η 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ήρθε ως επιβράβευση χρόνων σκληρής δουλειάς. Η πρόκρισή μας στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Κορασίδων κερδίζοντας το φαβορί Μαρκόπουλο σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, θεωρήθηκε έκπληξη για όλους τους άλλους εκτός από εμάς, που ξέραμε τι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε στο γήπεδο. Το τι αξίζουμε άλλωστε το δείξαμε κερδίζοντας και τους πρωταθλητές Μακεδόνες Αξιού κατακτώντας την 4η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων στην Ζάκυνθο. Καλύτερη προσωπική στιγμή για μένα στη σεζόν που έληξε, η βράβευσή μου σαν MVP στους τελικούς Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ και χειρότερη ο αμέσως μετά βαρύς τραυματισμός μου, που με άφησε εκτός προημιτελικών Πανελληνίου. Όσον αφορά τη νέα περίοδο 20016-17, το Αιγάλεω θεωρώ ότι θα στοχεύσει όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλα τα Πρωταθλήματα που συμμετέχει. Υγεία να έχουμε όλες οι αθλήτριες και με πολλή δουλειά οι επιτυχίες θα έρθουν».

 

PALAIONEW

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΘΟΔΩΡΟΥ


Αρκετές υποσχέσεις και προοπτικές για το μέλλον, άφησε τη σεζόν που πέρασε η Μαρία Παλιοθοδώρου. Η 19 χρονη διαγώνια (1.82) με τον εντυπωσιακό σωματότυπο, ξεχώρισε με την εξαιρετική της απόδοση, το πάθος και την εκτελεστική ικανότητα που διαθέτει στην κατάκτηση του φάιναλ φορ νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά και στην αντίστοιχη διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου η ομάδα της σπουδαίας τεχνικού, Αγγελικής Αντωνιάδου, απέκλεισε την ΕΑΛ και πέρασε στον τελικό κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Σε δηλώσεις της για την φετινή ανανέωση με το Σίτι, υποστήριξε στον Volleyplanet: «Ως παίκτρια είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. το οποίο έχει μεγάλες δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά και αυτό αποδείχθηκε πέρυσι και στις κορασίδες και στις νεανίδες αλλά και στις γυναίκες. Από εδώ και πέρα θα πρέπει όλες μας να δουλέψουμε σκληρά γιατί κληρωθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στην Α2, αλλά με την βοήθεια της προπονήτριας μας και όλων όσων μας στηρίζουν, ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

moldo

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ


Αντίθετα δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με την Τατιάνα Μολδοβανίδη, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΖΑΟΝ.

 

KOMBOKI

 

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΚΟΜΒΟΚΗ


Παρελθόν από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αιγάλεω αποτελεί η Σοφία Κομβόκη. Η 18χρονη ταλαντούχα αθλήτρια, η οποία αγωνίζεται ως κεντρικός – διαγώνιος, αποχαιρέτησε την ομάδα της πόλης μας, όπου αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, καθώς αναχωρεί για την Ιταλία όπου θα σπουδάσει εκεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Σοφία Κομβόκη, με ύψος 1.83 ήταν από τους φετινούς πυλώνες της εξαιρετικής πορείας του Σίτι. Η εν λόγω αθλήτρια έχει ξεκινήσει από τον Πανελλήνιο, ακολούθησε ο Παναθηναϊκός και τελευταίος σταθμός της ήταν το Αιγάλεω, όπου ξεχώρισε τόσο για τις αγωνιστικές της ικανότητες, όσο και για τον χαρακτήρα της, καθώς «έδεσε» με όλες τις αθλήτριες της Αγγελικής Αντωνιάδη. Στην Ιταλία η Κομβόκη θα σπουδάσει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με κατεύθυνση μάρκετιγκ, ενώ όσο αφορά το αθλητικό κομμάτι, ή θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη ομάδα του Πανεπιστημίου της ή, θα συνεχίσει σε κάποια ομάδα εθνικού πρωταθλήματος.
Με μήνυμα της στο διαδικτυακό της προφίλ η Σοφία Κομβόκη δεν ξέχασε το Αιγάλεω και την προπονήτρια της Αγγελική Αντωνιάδη, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Αιγάλεω ΑΟ, αλλά ένα μεγαλύτερο στην προπονήτρια μου Αγγελική Αντωνιάδου και στις συμπαίκτριες μου, που εδώ και δυο χρόνια με έχουν στηρίξει στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα! "Φεύγω" από αυτόν τον σύλλογο γεμάτη από αξέχαστες στιγμές, φιλίες ζωής και πανελλήνιες καταξιώσεις που με πολύ κόπο και υπομονή καταφέραμε μαζί!».

 

LABITSAKI

 

ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΤΣΑΚΗ 


Μετά από 13 χρόνια αποχώρησε από τις τάξεις της ομάδας η Ντόρα Λαμπιτσάκη, η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες του σωματείου. Η 27χρονη κεντρική (1μ78), που υπηρέτησε με συνέπεια και πάθος, το Σίτι, γνωστοποίησε την αποχώρηση της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η διοίκηση του Αιγάλεω, με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία την ευχαριστεί για την προσφορά της στο σύλλογο και αφήνει ανοιχτή την πόρτα της συνεργασίας τους και πάλι στο μέλλον: «Η επί χρόνια αρχηγός της ομάδας και αθλήτρια μας από τις ακαδημίες του συλλόγου Ντόρα Λαμπιτσάκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλάζει στέγη για την φετινή χρονιά. Την ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά της, για το ήθος της, για την αμέτρητη αγάπη της για το Αιγάλεω… Ντόρα να είσαι καλά και να θυμάσαι ότι η πόρτα του Αιγάλεω θα είναι πάντα διάπλατα ανοιχτή για σένα».

 

kANELOPOULOU

 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ


Μετά τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις ήρθαν και οι πρώτες δυνατές μεταγραφές. Η διοίκηση του Αιγάλεω, ξεκίνησε την ενίσχυση από την θέση του λίμπερο. Απέκτησε την Γωγώ Κανελλοπούλου, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Πετρούπολη, ενώ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια με την ΑΕ Αμπελοκήπων. H σχετική ανακοίνωση του Αιγάλεω αναφέρει: «Η γυναικεία μας ομάδα απέκτησε για την νέα σεζόν την Γωγώ Κανελλοπουλου. Η Γωγώ αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο με 10 έτη καριέρα στην ΑΕ Αμπελοκήπων και πέρυσι αγωνίστηκε στην Πετρούπολη στην Α2. Αξιόλογη αθλήτρια και σπουδαίο κορίτσι, η 25χρονη Γωγώ έχει όλα τα στοιχεία για να ενσωματωθεί στην οικογένεια του Αιγάλεω. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες!!».

 

KARAKATSANI

 

ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΤΟ ΣΙΤΙ

 

Πολύ δυνατή και η επόμενη μεταγραφή του Αιγάλεω, που ανακοίνωσε την απόκτηση της πολύπειρης και δυναμικής Αντωνέλας Καρακατσάνη. Μετά την ανακοίνωση για τη λίμπερο Γωγώ Κανελλοπούλου, η διοίκηση του Σίτι γνωστοποίησε την απόκτηση της 36χρονης Κεντρικής (1μ.80), Αντωνέλας Καρακατσάνη. Παίκτρια – ηγέτης έρχεται στο Σίτι για να προσδώσει με την πείρα της και τις αγωνιστικές της ικανότητες ακόμη μεγαλύτερη ισχύ. Μία μεταγραφή που έχει ήδη προκαλέσει… θόρυβο στην κατηγορία. Η Καρακατσάνη έχει μια τεράστια διαδρομή στο χώρο του βόλεϊ, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Νήαρ Ηστ για 8 χρόνια, του Παράδεισου Αμαρουσίου για 3 χρόνια, της ΑΕΚ, της Φιλίας Ηλιούπολης για 1 χρόνο, του Αστέρα Αγίου Δημητρίου για 1 χρόνο, της Αγίας Παρασκευής για 1 χρόνο, του Ιωνικού Ν.Φ. για 4 χρόνια, του ΖΑΟΝ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Τυφώνα Ηρακλείου. Παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του μπίτς βόλεϊ και του personal training. Το Αιγάλεω την καλωσορίζει στην οικογένεια του με την παρακάτω ανακοίνωση: «Νέα μεταγραφή για την γυναικεία μας ομάδα!! Η έμπειρη κεντρική Αντωνέλα Καρακατσάνη θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της στο σύλλογό μας! Με μεγάλη χαρά την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες!!».


Πάντως ο Παντελής Βλάχος δεν σταματά εδώ και ετοιμάζει και άλλες… βόμβες!!!