…ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

ΜΕ 6 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

aigvol

 

 

 

Ένα πολύ διαφορετικό Αιγάλεω σε αγωνιστικό επίπεδο θα δούμε τη νέα αγωνιστική σεζόν 2019-2020 στο γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre League, καθώς η ομάδα της πόλης μας, με τις… καταιγιστικές ενέργειες του Προέδρου κ. Παντελή Βλάχου (φώτο, πάνω σειρά, πρώτος από αριστερά) και κατόπιν των προτάσεων της προπονήτριας κ. Αγγελικής Αντωνιάδη (φώτο, πάνω σειρά, δεύτερη από αριστερά), προέβη σε 6 μεταγραφές. Μεταγραφές, με διπλό πρόσημο, μιας και αποκτήθηκαν, ορισμένες πιο έμπειρες αθλήτριες, αλλά και μερικές που θεωρούνται ανερχόμενα ταλέντα. Με αυτή την μίξη επιλογών, η Αγγελική Αντωνιάδη ήδη σχεδιάζει το νέο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, που σαφώς αναμένεται να είναι πιο αξιόμαχο, πιο μαχητικό και πιο ποιοτικό.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, πριν λίγες μέρες, είχαμε αναφέρει τις έξι (6) πρώτες ανανεώσεις συμφωνιών με αθλήτριες από το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό, όπου συνεχίζουν με την φανέλα του Σίτι οι Μαριαλένα Λύρα, Εύα Μανώλικα, Λίτσα Κράνη, Κωνσταντίνα Τζαλαλή, Κατερίνα Κουλοπούλου και Νικολέτα Κοκμοτού.

Στην συνέχεια – και πριν σας παραθέσουμε τις μεταγραφές – είχαμε δύο ακόμη ανανεώσεις, που αφορούσαν τις, Έλενα Κουλοπούλου και Μυρτώ Σωτηροπούλου και συνολικά με αυτές τις δύο (2) αθλήτριες, οι επεκτάσεις συνεργασιών φτάνουν πλέον τις οκτώ (8).

Η Έλενα Κουλοπούλου (φώτο, πάνω σειρά, μεσαία), γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών του Αιγάλεω, καθώς είναι στην ομάδα από το 2013 είναι η επόμενη ανανέωση της ομάδας. Η 17χρονη (29 Ιανουαρίου 2019) λίμπερο, που είχε πολλές διακρίσεις με τα αναπτυξιακά τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων και αρκετές συμμετοχές στην pre league, την περασμένη σεζόν βραβεύτηκε ως καλύτερο λίμπερο της ΕΣΠΕΔΑ στην κατηγορία των Κορασίδων.

Τελευταία για την ώρα ανανέωση, η ταλαντούχος, Μυρτώ Σωτηροπούλου (φώτο, πάνω σειρά, δεύτερη από δεξιά), η οποία συνεχίζει για 2η σερί σεζόν στην ομάδα της πόλης μας. Η 17χρονη κεντρική Μυρτώ Σωτηροπούλου με ύψος 1. 82, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο Σίτι από τον Ηρακλή Κηφισιάς, αγωνίστηκε με τα τμήματα Κορασίδων, Νεανίδων του Αιγάλεω, ενώ πήρε και συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Pre league γυναικών.

Πάμε και στις μεταγραφές. Το Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση των, Λυδία Λυχναρά, Σοφία Σολωμού, Γωγώ Κανελλοπούλου, Φαίη Τζαφέρη, Αννέτα Πετρίδη και Μαρία Θώδη.

Η 18χρονη πασαδόρος (1. 75) Λυδία Λυχναρά (φώτο, πάνω σειρά, πρώτη από δεξιά), που έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Ρέντη, Μαρκόπουλο και Ολυμπιακό, αναμένεται να βοηθήσει, εξίσου αποφασιστικά στην ομάδα Νεανίδων, όπου το Σίτι τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση στην διεκδίκηση και στην κατάκτηση τίτλων της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά και των πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Επίσης θα είναι στην διάθεση της Αγγελικής Αντωνιάδου και για το πρωτάθλημα της Pre league γυναικών.

Μετά από απουσία ενός (1) έτους, η 21χρονη πολλά υποσχόμενη ακραία Σοφία Σολωμού (φώτο, κάτω σειρά, πρώτη από αριστερά), επέστρεψε δυναμικά στην αγαπημένη της ομάδα και είναι έτοιμη να βοηθήσει το Αιγάλεω να επιτύχει τους στόχους του. Αρχικά, πριν τρία (3) χρόνια, η Σολωμού είχε έρθει στο Αιγάλεω από τον Πανιώνιο.

Επιστροφή είναι και η επόμενη μεταγραφή, καθώς έπειτα από δύο (2) χρόνια απουσίας, την φανέλα του Σίτι θα φορέσει ξανά και η 28χρονη λίμπερο Γωγώ Κανελλοπούλου (φώτο, κάτω σειρά, δεύτερη από αριστερά). Να σημειωθεί ότι η εν λόγω αθλήτρια έχει αγωνιστεί για 11 χρόνια στην ΑΕ Αμπελοκήπων και την περασμένη σεζόν ήταν στον ΓΣ Πετρούπολης.

Η 16χρονη (γεννηθείς το 2003) ακραία Φαίη Τζαφέρη (φώτο, κάτω σειρά, δεύτερη από δεξιά), ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, που αναμένεται να δουλευθεί πάρα πολύ από την Αγγελική Αντωνιάδη, αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας.

Επίσης ακραία είναι και η ταλαντούχα 16χρονη, με ύψος 1.76, Αννέτα Πετρίδη (φώτο, κάτω σειρά, μεσαία), που αποκτήθηκε από τον Ολ. Πειραιά, όπου είχε μια εκπληκτική χρονιά στα αντίστοιχα τμήματα της πειραϊκής ομάδας. Και στην εξέλιξη της Πετρίδη πιστεύει πολύ η Αγγελική Αντωνιάδη.

Η 6η μεταγραφή, αποτελεί μια σαφώς πιο έμπειρη επιλογή. Ο λόγος για την 24χρονη ακραία Μαρία Θώδη (φώτο, κάτω σειρά, πρώτη από δεξιά), η οποία αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο από την ηλικία των 18 ετών.

Η Θώδη έχει ξεκινήσει από τον Ποσειδών Λουτρακίου, φόρεσε την φανέλα της Ηλιούπολης, πέρασε από τον ΑΠΣ Κορίνθου, την σεζόν 2015-2016 έπαιξε στην Α1 με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, ακολούθησε η επιστροφή της στον Ποσειδών Λουτρακίου, που είχε ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία, συνέχισε στον ΓΣ Πετρούπολης, ενώ το 2018 συνέχισε την σπουδαία διαδρομή της στον Μεσσηνιακό, ομάδα από την οποία ήρθε στο Σίτι.

 

 

RAKOK