ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Πρόεδρος ΑΟ Χαϊδαρίου):

Αξίζει δεύτερη ευκαιρία ο Βαγγέλης Ντηνιακός

 

 

Ξεκάθαρος, προοδευτικός, και με γενναιότητα στις απόψεις του ο Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο οποίος στον α΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών υποστήριξε τον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου, πήρε θέση για τον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών στο Χαϊδάρι, που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του ο κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης:

«Για τις εκλογές της Κυριακής σαν πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ γράφω τα εξής: έζησα την θητεία του κ. Σελέκου 2014 - 2019 σαν πρόεδρος σωματείου του Χαϊδαρίου. Πολύ κακή κατανομή ωρών, ένταση συνέχεια στο δημαρχείο και στα γήπεδα και μεταξύ των γονέων για πρώτη φορά στην πόλη μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό ένας αντιδήμαρχος σε δύο διαφορετικά βραδιά με το έτσι θέλω για προσωπικούς λόγους φυτεύει δύο συλλόγους (τους οποίους σέβομαι και αποδέχομαι, αναφέρομαι στο τρόπο που το έκανε και το πολιτικό κόστος που δεν πλήρωσε ποτέ), χωρίς να υπάρχουν γήπεδα για τα 3 σωματεία. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟ.

Προτείνω τον κ. Ντηνιακό, έναν νέο άνθρωπο με όρεξη να προσφέρει και κάνοντας την αυτοκριτική του, εμένα προσωπικά με κάλυψε και τον πιστεύω. Αξίζει δεύτερη ευκαιρία ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ διορθώνοντας κάποια λάθη και βλέποντας το μέλλον με αισιοδοξία και δημιουργικό για το Χαϊδάρι μας. ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ