ΜΕ ΜΠΑΤΗ – ΧΩΡΙΣ ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗ Ο ΑΟΧ

 

 

 

Με το δεξί θέλει να μπει ο ΑΟ Χαϊδαρίου το 2016, που αγωνίζεται αύριο το μεσημέρι στην Πετρούπολη με την ουραγό Ειρήνη για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στις τάξεις των «κυανέρυθρων» για τον συγκεκριμένο αγώνα, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Λαϊβεράς μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Αλέξανδρο Μπατή (κεντρική φώτο), ο οποίος μετά τον τραυματισμό του (σε τροχαίο – δεν είχε αγωνιστεί στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τη Νέα Ιωνία) ξεπέρασε τα προβλήματα, λαμβάνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις και θα δώσει κανονικά το παρόν αύριο.
Αντίθετα, εκτός του Παύλου Χριστούλη, που δόθηκε δανεικός στον Κανάρη Χίου για έξι μήνες, εκτός πλάνων για το αυριανό παιχνίδι είναι ο τερματοφύλακας Τάσος Τικταπανίδης, που δεν μετείχε στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, ενώ τραυματίας είναι και ο νεαρός Παπαγεωργίου, που έχει υποστεί κάταγμα στο δάκτυλο.

 

 

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ (ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ)

 

 

ΑΠΟΝΤΑΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ (ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ)


Στο αγωνιστικό τμήμα το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και η ομάδα της πόλης μας πάει μόνο για τη νίκη στην Πετρούπολη.