TOY BOTANIKOY O MΑΓΚΑΣ…

 

 

 

Μάγκες ήταν τελικά μέσα στον Βοτανικό ο ΑΟ Χαϊδαρίου και ο Χρήστος Σαλαπάτας (κεντρική φώτο). Ο ικανότατος φορ της ομάδας της πόλης μας χάρη στο γκολ, που σημείωσε στο 78ο λεπτό, χάρισε τη μεγάλη νίκη στο συγκρότημα του Βαγγέλη Λαϊβερά με 1-0 εκτός έδρας επί του σκληροτράχηλου Βοτανικού για την 16η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Αξίζει να τονιστεί, ότι αυτό το γκολ ήταν το έκτο φετινό για τον «χρυσό» σκόρερ των «κυανέρυθρων», ο οποίος αποδεικνύεται σε πολύ χρήσιμη μονάδα για τον Α.Ο.Χ.
Μετά από αυτή την επιτυχία, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 32 πόντους και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για άνοδο, πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιο Ιερόθεο, που έχει 44 πόντους, έχοντας απολογισμό 9 νικών, 5 ισοπαλιών, 2 ηττών και συντελεστή τερμάτων 23-13. Έπειτα από ένα άγονο πρώτο μέρος, η ομάδα της πόλης μας μπήκε πιο δυνατά στη επανάληψη κι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, επιδιώκοντας το γκολ, που θα της χάριζε τη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη. Το γκολ ήρθε στο 78’ όταν ο Ρούσσα σέντραρε από δεξιά, παρενέβη ο Πολίτης, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και ο Σαλαπάτας, που καιροφυλακτούσε έκανε το 0-1.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Μουρεζίνης (60΄ Νούλας), Αρβανίτης, Μπατής, Καρώνας (82΄ Ροκάκης), Κοτσολάκος, Σαλαπάτας, Ρούσσα, Καλαμπαλίκης (67΄ Νικολάου).