ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Την Διάνα Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ υποδέχεται αύριο το μεσημέρι Σαββάτου ο ΑΟ Χαϊδαρίου. Το Χαϊδάρι θα παρουσιαστεί πάνοπλο, έχοντας παράλληλα το κατάλληλο ηθικό, καθώς η διοίκηση και συγκεκριμένα ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Λάμπρου (φώτο), πριν δύο μέρες πλήρωσε τους παίκτες τηρώντας στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της και μόνο στόχος πλέον είναι η νίκη, προκειμένου η ομάδα να πετύχει ένα φετινό ρεκόρ και να σημειώσει την 4η σερί νίκη της. «Είσαστε από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας αν και πολύ νέοι σε ηλικία. Πιστεύουμε πολύ σε εσάς και με την Διάνα πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος», τόνισε μεταξύ άλλων στην μίνι ομιλία του προς τους παίκτες ο κ. Λάμπρου.
Ο ΑΟΧ αναμένεται να παραταχθεί πάλι με σχήμα, που προδιαθέτει παραγωγικό ποδόσφαιρο (4-3-3) και σύστημα το οποίο όπως έχει συμπεράνει ο προπονητής Βαγγέλης Λαϊβεράς ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Στον α΄ γύρο το Χαϊδάρι είχε αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 (2η αγωνιστική – 27/9/2015) στην Ηλιούπολη από την Διάνα και το γκολ για τους «κυανέρυθρους» είχε σημειώσει ο Σαλαπάτας.
Το Χαϊδάρι είναι 2ο στην βαθμολογία έπειτα από 16 αγωνιστικές, έχοντας 32 βαθμούς, 9 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 23-13. Από την άλλη πλευρά, η Διάνα Ηλιούπολης είναι 12η με 17 βαθμούς.
Την αυριανή συνάντηση θα διευθύνει ο ρέφερι κ. Παπαπαγεωργίου, ο οποίος έχει σφυρίξει ξανά την ομάδα της πόλης μας στην εντός έδρας νίκη της 7ης αγωνιστικής (31/10/2015) επί του Ιάσονα με 2-1.