ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο 55΄ (0-1), αλλά η ομάδα του Χαϊδαρίου βρήκε την δύναμη να γυρίσει το παιχνίδι και να επιβληθεί εντός έδρας με 2-1 επί της Ηλιούπολης για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, συνεχίζοντας το αήττητο σερί για 6 αγώνες. Για το Χαϊδάρι ισοφάρισε σε 1-1 ο Ροκάκης (κεντρική φώτο) με σουτ στο 63΄, ενώ το 2-1 πέτυχε ο Σαλαπάτας με κεφαλιά στο 77΄. Ουσιαστική για μία ακόμη φορά η παρουσία του νεαρού τερματοφύλακα Μίχου, ο οποίος με εκπληκτική απόκρουση στο 87΄ κράτησε τη νίκη για τον ΑΟΧ. Να σημειωθεί ότι στο 30΄ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ, γκολ που σημείωσε ο Αρβανίτης. Με την λήξη του αγώνα επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στα αποδυτήρια.

 

 

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΜΙΧΟΣ

 

 

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ο ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ


Έπειτα από 19 αγωνιστικές το Χαϊδάρι είναι μόνο δεύτερο στην βαθμολογία με 39 βαθμούς, έχοντας 11 νίκες, 6 ισοπαλίες, 2 ήττες και σύνολο τερμάτων 29-17.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Κασάπης, Αρβανίτης, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Ροκάκης, Μουρεζίνης, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας, Καλαμπαλίκης, Νούλας. Μπήκαν ως αλλαγή οι Ζαγκλής, Νικολάου και Χρυσαφίδης.