ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ

 

ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΠΥΡΕΝΗΣ!

 

 

 

Πολλές θα είναι οι αλλαγές με τις οποίες θα παραταχθεί ο ΑΟ Χαϊδαρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όπου η ιστορική ομάδα της πόλης μας υποδέχεται αύριο Σάββατο το νεοφώτιστο Κένταυρο Βριλησσίων στην συνάντηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της πόλης μας «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» στις 4.30 μ.μ. (Διαιτητής της συνάντησης ο Τσαγκάρης με βοηθούς τους Όντο και Μαραθωνίτη).
Ο έμπειρος προπονητής του σωματείου Άγγελος Πυρένης (κεντρική φώτο) όλο αυτό το τελευταίο διάστημα έχει δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει της πρεμιέρας, όπου ούτως ή, άλλως ο ΑΟΧ θα παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση με το ρόστερ της περασμένης περιόδου, καθώς η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε δέκα (10) μεταγραφές.
Πιο συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί ο 21χρονος στόπερ Γιώργος Μπρούσκος από τον ΑΟ Περιστερίου, ο 22χρονος πορτιέρο Χρήστος Σαββόπουλος από τον ΑΟ Μυκόνου, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Χρυσόστομος Μπεχλής από τον Αστέρα Μαγούλας, ο 26χρονος ακραίος Νίκος Γιαννουλάκης από τον Ιωνικό Νικαίας, ο 24χρονος δεξιός μπακ Γιώργος Κολιός από τον Ατρόμητο Πειραιά, ο 23χρονος αμυντικός χαφ Νίκος Αλεβίζος από τον Βύζαντα Μεγάρων, ο 19χρονος επιθετικός Μανώλης Τουλούπης από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ο 21χρονος μεσοπεπιθετικός Αλέξανδρος Φουκαράς από το Αιγάλεω, ο 23χρονος μέσος Βαγγέλης Σακελλαρίου από το Π. Φάληρο και ο 20χρονος στόπερ Αλέξανδρος Ρέντζος από την Χαλκηδόνα.
Κανείς παίκτης δεν πρέπει να θεωρεί σίγουρη την παρουσία του στην ενδεκάδα, καθώς ο Πυρένης… ανακάτεψε την τράπουλα σε όλες τις τελευταίες προπονήσεις, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική και χρησιμοποιώντας πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του σε πολλές και διαφορετικές θέσεις. Θεωρητικά κάποιο προβάδισμα για το βασικό σχήμα έχουν ο τερματοφύλακας Μίχος, ο Σαλαπάτας για την επίθεση και οι Φουκαράς, Κοτσολάκος για την μεσοεπιθετική γραμμή.
Επίσης να αναφέρουμε ότι στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λαμβάνει μέρος και ο Καλαμπαλίκης, που δεν είχε ξεκινήσει στην αρχή της προετοιμασίας, ενώ αντίθετα εκτός υποχρεώσεων είναι δύο βασικές μονάδες, οι Χριστούλης και Καρώνας. Ο πρώτος είναι στρατευμένος από την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Καρώνας περιμένει να υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχύο.
Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί καλή ψυχολογία ενόψει της αυριανής πρεμιέρας και όλοι θέλουν ο ΑΟΧ να ξεκινήσει με… τρίποντο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.


 Όλοι οι παίκτες του ΑΟ Χαϊδαρίου θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο στις 2.45 και κατόπιν ο Άγγελος Πυρένης θα ανακοινώσει την 18άδα.


 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Πεύκη – Ήφαιστος Περιστερίου, ΑΟ Χαϊδαρίου – Κένταυρος Βριλησσίων, Δάφνη Π. Φαλήρου – Ηράκλειο, Φωστήρας Ηλιούπολης – Θρίαμβος Χαϊδαρίου, Γλυφάδα – Ρουφ, Χαραυγιακός – Μικρασιατικός, Αργυρούπολη – Αγία Ελεούσα, Θρίαμβος Αθηνών – Παπάγος.