ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Σε δεύτερη μοίρα μπαίνει το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης Γλυφάδα – ΑΟ Χαϊδαρίου για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, που έληξε 0-0, καθώς η φάση που συγκλόνισε όλους όσοι ήταν στο ματς, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαϊδαρίου, Γιώργου Κολιού, ο οποίος υπέστη στο 43΄, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάταγμα στην περόνη. Ο Κολιός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και εκτός από την περόνη οι γιατροί θα έχουν τις επόμενες ώρες τις απαντήσεις σχετικά με την τελική γνωμάτευση και το αν εκτός από την περόνη υπάρχει και ζημιά στον σύνδεσμο. Ο παίκτης δεν μπήκε για επέμβαση, του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, δόθηκε ειδική αγωγή και πλέον την Δευτέρα θα εκτιμηθεί η οριστικά η κατάσταση για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.
Ο Γιώργος Κολιός, που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Ατρόμητο Πειραιά, είχε μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μόλις πριν 25 μέρες περίπου, λόγω επαγγελματικών ενασχολήσεων και ο σημερινός αγώνας ήταν μόλις ο 3ος που έπαιξε ως τώρα. Είχε αγωνιστεί 35΄ στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Χαραυγιακό, έπαιξε βασικός την περασμένη εβδομάδα εναντίον του Φωστήρα Ηλιούπολης και σήμερα ήταν στο βασικό σχήμα του Άγγελου Πυρένη εναντίον της Γλυφάδας.
Ο 24χρονος δεξιός μπακ - χαφ Γιώργος Κολιός, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει περάσει ακόμη από Αστέρα Τρίπολης, Προοδευτική, Πεύκη, Πανηλειακό, Ατρόμητο Πειραιά.