ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ

 

Ο ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΟΧ

 

 

 

Παρελθόν αποτελεί όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Σαλαπάτας από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, έπειτα από 1,5 χρόνο συνεργασίας. Όπως ανέφερε χθες αργά το βράδυ το ρεπορτάζ της ομάδας του Καματερού, που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Α΄ Αθήνας, ο 28χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Δυτικής Αθήνας και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του σωματείου του Καματερού για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Έτσι ο Χρήστος Σαλαπάτας (φώτο δεξιά) είναι και ο πρώτος επίσημα παίκτης του ΑΟ Χαϊδαρίου, που ανοίγει τον δρόμο των αποχωρήσεων από την ομάδα, θέμα που είχε τεθεί και μετά την βαριά ήττα του ΑΟΧ την 13η αγωνιστική από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 4-0. Ο ΑΟ Χαϊδαρίου είχε τεθεί εκτός στόχων, η ήττα από τον Θρίαμβο είχε πλήξει και το γόητρο, οπότε ήταν φως φανάρι ότι η διοίκηση θα προχωρούσε σε ξεκαθάρισμα του ρόστερ και ειδικά με παίκτες, που είχαν και υψηλές μηνιαίες οικονομικές συμφωνίες.
Ο Χρήστος Σαλαπάτας, ήταν η πρώτη μεταγραφή του ΑΟ Χαϊδαρίου το καλοκαίρι του 2015, ενώ είχε ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα της πόλης μας εκ νέου τον περασμένο Ιούλιο του 2016. Ο συμπολίτης μας φορ, στην πρώτη του χρονιά (2015-2016) στο Χαϊδάρι και στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας είχε 2.363 λεπτά συμμετοχής και σημείωσε 10 γκολ, ενώ την φετινή περίοδο είχε 9 συμμετοχές και ένα (1) γκολ. Στον ΑΟΧ ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι του 2015 από τον Θρίαμβο Αθηνών, όπου εκεί έπαιξε δύο χρόνια. Την σεζόν 2014-2015 είχε 14 γκολ και 27 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2013-2014 είχε 8 γκολ και 24 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαλαπάτας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα πρωταθλήματα της Γ΄ και Δ΄ Εθνικής με ομάδες όπως η Νέα Ιωνία, ο Αστέρας Μαγούλας, η Προοδευτική, ο Ασπρόπυργος, ο Πόρος, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν ξανά τη φανέλα του Α.Ο.Χ. όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική.
Αβέβαιο είναι το μέλλον και με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Φουκαρά (φώτο αριστερά), που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από το Αιγάλεω, θέμα για το οποίο αναμένεται να υπάρχει… δρομολόγηση το κοντινό χρονικό διάστημα.