ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ: ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Αρκετός κόσμος το Σάββατο που πέρασε στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» για την αναμέτρηση ΑΟ Χαϊδαρίου – Χαραυγιακός, στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 0-3!
Μεταξύ άλλων τον αγώνα παρακολούθησαν ο παλιός προπονητής του Χαϊδαρίου και νέος τεχνικός του Φωστήρα στην Γ΄ Εθνική Κώστας Αρζένης, ο προπονητής του Αιγάλεω Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης, ο Γενικός Αρχηγός του Θριάμβου Άρης Κουτέλας, οι πρώην παίκτες του ΑΟ Χαϊδαρίου Γιώργος Πολίτης, Δημήτρης Αρβανίτης (νυν του Άγιου Ιερόθεου και του Αιγάλεω αντίστοιχα), όπως και ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΧ κ. Τάκης Σπίνουλας.
Σε δηλώσεις που μας παρεχώρησε ο κ. Σπίνουλας το απόγευμα της Κυριακής και μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, μας ανάφερε σχετικά: «Νομίζω ότι όσο αφορά το σκορ και το τελικό 0-3, σίγουρα είναι ένα άδικο σκορ για τον ΑΟ Χαϊδαρίου και όποιος δεν ήταν στο γήπεδο, ίσως να έβγαζε λανθασμένη άποψη από το πρώτο άκουσμα. Το Χαϊδάρι και καλά στάθηκε, και δεν έπαιξε με σκοπιμότητα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και δεν φοβήθηκε, και προσπάθησε να επιβάλλει το παιχνίδι του, και ίσως αν ήταν πιο τυχερό, σε κάποιες ευκαιρίες με τον Μαυρουδή και τον Καλαμπαλίκη, δεν θα μιλούσαμε μόνο για διαφορετικό σκορ, αλλά και για άλλο αποτέλεσμα. Εν πάσει περιπτώσει αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είσαι υποχρεωμένος να πας παρακάτω. Μετά και την σημερινή ολοκλήρωση της αγωνιστικής και έχοντας δει το Σάββατο την ομάδα του Χαραυγιακού, αλλά έχοντας παρακολουθήσει και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, δηλαδή τους δύο διεκδικητές του τίτλου, σίγουρα οι υπόλοιπες 8 αγωνιστικές θα έχουν ενδιαφέρον. Προσωπική μου άποψη, έχοντας δει και Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Χαραυγιακό, ότι η ομάδα της πόλης μας είναι πιο γεμάτη ποδοσφαιρικά, ενώ έχω την εντύπωση ότι είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Η βαθμολογική διαφορά είναι πλέον στους 3 βαθμούς, αλλά σας λέω και πάλι ότι ένας δυνατός Θρίαμβος Χαϊδαρίου, με τα όσα έχουμε δει έως τώρα, μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και φυσικά αυτό είναι στο χέρι του. Όλα τα αποτελέσματα είναι στο πρόγραμμα, σίγουρα οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες έκοψαν την ορμή του, αλλά επειδή μιλάμε για ένα καλοδουλεμένο σύνολο και ρόστερ με προσωπικότητες, νομίζω ότι θα αντιδράσει και θα επανέλθει στον κανονικό νικηφόρο ρυθμό του, καθώς δεν πρέπει να λησμονούμε και τον καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό εγωισμό, που ήρθε η ώρα να βγει και από τους παίκτες του Θριάμβου Χαϊδαρίου».
Στην κεντρική φωτογραφία, ο Τάκης Σπίνουλας (στην μέση) με τους δύο πρώην παίκτες του ΑΟ Χαϊδαρίου και «δικά του παιδιά», Γιώργο Πολίτη (αριστερά στην φώτο, νυν παίκτης του Άγιου Ιερόθεου) και Δημήτρη Αρβανίτη (δεξιά στην φώτο, νυν παίκτης του Αιγάλεω).