ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ

 

ΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΡΟΥΠΙ

 

PASROU

 

 

Τεντωμένο σχοινί θυμίζουν πλέον οι σχέσεις μεταξύ του ΑΟ Χαϊδαρίου και του ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Ρούπι (φώτο δεξιά), όσο αφορά την διαπραγμάτευση των δύο πλευρών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 για το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Με τα υπάρχοντα δεδομένα ΑΟ Χαϊδαρίου και Ρούπι χωρίζουν οριστικά τους δρόμους τους, καθώς ο Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου (φώτο αριστερά), όπως ανάφερε σε κύκλο συνεργατών του, διακόπτει κάθε επαφή με τον ταλαντούχο επιθετικό, στον οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους στενούς συνεργάτες του, πρότεινε σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αύξηση 100% των αποδοχών του! Ο Παπαϊωάννου θεωρεί ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και σε αυτό το σημείο των διαπραγματεύσεων έβαλε ένα όριο, όπου πάνω από όλα είναι η ομάδα και όχι τα πρόσωπα. Οι ίδιες πηγές, επισημαίνουν, ότι ο Παπαϊωάννου στήριξε πρώτος από όλους πέρυσι το καλοκαίρι τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, και παρότι προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό, έδωσε το πράσινο φως για να γίνει η απόκτηση του. Ο Ρούπι, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών σε παιχνίδι της τότε ομάδας του, του Θριάμβου Χαϊδαρίου με τον Κένταυρο στα Βριλήσσια στις 19 Μαρτίου 2017, επανήλθε στα γήπεδα 7,5 μήνες μετά και έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το Χαϊδάρι στο εκτός έδρας ματς με την Αθηναϊδα στις 4 Νοεμβρίου 2017. Ο 25χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε την σεζόν με τον ΑΟ Χαϊδαρίου έχοντας 18 συμμετοχές και 5 γκολ.
Με αυτά τα δεδομένα, ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο και μόνο αν συμβεί κάτι, σχεδόν εξωπραγματικό βέβαια, θα ανατραπεί η κατάσταση για να ξαναμπούν οι δύο πλευρές εκ νέου σε διαπραγμάτευση. Στον ΑΟΧ υποστηρίζουν ότι η οικονομική πρόταση που έχουν καταθέσει στον Ρούπι, είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας.
Ο Γρηγόρης Ρούπι, που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΟΧ, είχε πολλές συμμετοχές την σεζόν 2012-2013 (7 γκολ), ενώ την περίοδο 2013-2014 όταν και το Χαϊδάρι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και έλαβε μέρος στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο συμπολίτης μας ήταν από τα αναντικατάστατα στελέχη, σημειώνοντας μάλιστα και 6 γκολ. Η εξαιρετική του παρουσία εκείνη την σεζόν κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες και έτσι στις 11 Ιουλίου 2014 επί θητείας της διοίκησης Σπίνουλα, ο Ρούπι μεταγράφηκε στον Άλιμο / Τράχωνες (ομάδα Β΄ Εθνικής). Στον Άλιμο ο Ρούπι έμεινε την σεζόν 2014-2015 και στο πρώτο μισό της περιόδου 2015-2016 μεταπήδησε στο Ηράκλειο και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Από την ομάδα του Ηρακλείου ο συμπολίτης μας έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2015 και στις 5 Ιανουαρίου του 2016 υπέγραψε συμφωνία με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που ήταν νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Ο Ρούπι στο δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016 είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Την σεζόν 2016-2017, όταν ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έκανε εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και απώλεσε την κατάκτηση του τίτλου την τελευταία αγωνιστική (στον εκτός έδρας αγώνα με τον Χαραυγιακό), ο Γρηγόρης Ρούπι έκανε φοβερό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα στάθηκε και άτυχος. Μέχρι την 24η αγωνιστική ο Ρούπι, που ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, είχε 1.933 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε σημειώσει και 6 γκολ. Στις 19 Μαρτίου 2017 και στον εκτός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής με τον Κένταυρο στα Βριλήσσια, ο συμπολίτης μας στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Ακολούθησε η μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι στον ΑΟ Χαϊδαρίου και όπως όλα δείχνουν και η δεύτερη πλέον έξοδος του…

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455