ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΕΝΟΨΕΙ 2020-2021

ARXAOXD

 

 

Μπορεί ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την σύνθεση του νέου ΔΣ του ιστορικού ΑΟ Χαϊδαρίου σχετικά με την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 (ο σύλλογος λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ), θέμα το οποίο αναμένεται να κλείσει εν ευθέτω χρόνω, αλλά ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά.

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου (φώτο 2) είναι πάντα κοντά στην ομάδα και αναμένεται η τελική απόφαση του (με περισσότερες θετικές πιθανότητες) για την επόμενη μέρα, όπου και θα «κλειδώσει» το νέο ΔΣ.

Στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου ΔΣ (πριν 15 μέρες περίπου), ο κ. Παπαϊωάννου έκανε τον απολογισμό του, ανέφερε τα σημεία όπου δεν βρήκε την απαιτούμενη βοήθεια, όπως βέβαια, αντίστοιχα, άκουσε τις απόψεις των στενών συνεργατών του στην διοίκηση, με σκοπό να βρεθεί κοινός τόπος πλεύσης, και μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο για την στρατηγική της επόμενης περιόδου.

Από εκεί και πέρα, δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας που θέλει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Χρήστο Κιούρκο (φώτο 4, ο κ. Κιούρκος – αριστερά – με τον Αντιπρόεδρο του ΑΟΧ κ. Άρη Χρονόπουλο), οδεύει προς επιβεβαίωση (προφανώς αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ).

Σήμερα το πρωί Δευτέρας 1η Ιουνίου 2020, ο σύλλογος προχωρώντας στον προγραμματισμό του, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Μίχο (φώτο 3 / ο Σπύρος Μίχος – αριστερά – με το μέλος του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Μανώλη Τούρλο), ενώ νεότερη πληροφορία, κάνει λόγο για σίγουρη ανανέωση και με τον Τρύφωνα Τσώνη (φώτο 1).

Ο Τρύφωνας Τσώνης, που γεννήθηκε το 1992, και αγωνίζεται ως στόπερ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, εν συνεχεία έπαιξε σε Φωστήρα, Ασπρόπυργο, Καλλιθέα, έχοντας συμμετοχές σε εθνικά πρωταθλήματα και επαγγελματικές κατηγορίες (60 συμμετοχές σε Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας), για να έρθει στο Χαϊδάρι από την ομάδα του «Ελ Πάσο», το περασμένο καλοκαίρι.

Με τον ΑΟΧ στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας στην «κουτσουρεμένη» σεζόν 2019-2020 λόγω του κορωνοϊού, ο Τσώνης ήταν βασικός, καταγράφοντας 18 συμμετοχές.

Ο Σπύρος Μίχος, που ήρθε μεσούσης της περιόδου 2019-2020 στον ΑΟ Χαϊδαρίου, είναι 36 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Με τον ΑΟ Χαϊδαρίου ο Μίχος, σε αυτό το τελευταίο σκέλος της περιόδου, κατέγραψε 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο πολύπειρος χαφ, έχει ξεκινήσει από το Αιγάλεω, την σεζόν 2007-2008 έπαιξε με την φανέλα του Χαϊδαρίου, ενώ έχει περάσει ακόμη από, Θρασύβουλο, Κω, Κερατσίνι, Αιολικό και Κυανό Αστέρα Βάρης.

 

 

K55OKD