ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ

ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ…

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
«ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

 

 

SAPILA ARXIKI

 

 

Δεν είναι μόνο οι …παιδεραστές και οι διάφοροι ηλεκτρονικοί απατεώνες που χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ στο facebook.
Έχει γίνει και μέσο πολιτικής προπαγάνδας από χθεσινούς και αυριανούς ...σωτήρες μας!
Τελευταία πέσαμε και 'μεις θύματα της πολιτικής - ηλεκτρονικής, αλητείας τους.
Κάναμε το λάθος να αναρτήσουμε πρωτοσέλιδά μας «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η πόλη μας» σε ομάδα - σφιγγοφωλιά στο facebook που στόχο έχει να προωθήσει (κυρίως μέσα από ψεύτικα προφίλ) την επιστροφή της οικογένειας Μίχου στον Δημαρχιακό θώκο.
Δεχτήκαμε έναν καταιγισμό ύβρεων από κάποιον  Kostas Papantonis επί όλων των θεμάτων και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Το μένος του και το μίσος του απέναντι στην εφημερίδα μας, ήταν ολοφάνερα. Ζητήσαμε επανειλημμένα από τον υβριστή μας Kostas Papantonis να μας αποκαλύψει (...αν είχε τα κότσια) τα πραγματικά του στοιχεία, γιατί μας ήταν εντελώς άγνωστος στα κοινά της πόλη μας (ρωτώντας και άλλους γνωστούς συμπολίτες μας της μικρής Αγίας Βαρβάρας, μας είπαν ότι δεν γνώριζαν τέτοιο άτομο και ότι η συγκεκριμένα ομάδα χρησιμοποιεί ψεύτικα προφίλ).
Έτσι μετά την άρνηση του Kostas Papantonis να μας δώσει τα πραγματικά του στοιχεία και το δημόσιο υβρεολόγιο προς την εφημερίδα μας που συνεχιζόταν, αποσυρθήκαμε από τον "διάλογο" με …μαϊμούδες.
Δυστυχώς όμως η εν λόγω …μαϊμού συνέχισε το υβρεολόγιο προκαλώντας μας ξανά, με εσωτερικό μήνυμα στο facebook.
Ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε…
Απαντήσαμε (με εσωτερικό μήνυμα και όχι δημόσια) στο υβρεολόγιο με τον ίδιο και σκληρότερο τρόπο, όπως ταιριάζει στα κουτσαβάκια και τα σκουλήκια, που κρύβονται πίσω από τα ψεύτικα προφίλ.
Παράλληλα συνεχίζαμε να επιμένουμε στην κατεύθυνση αποκάλυψης των πραγματικών προσωπικών του στοιχείων και ζητούσαμε επιμόνως να μας στείλει μια φωτογραφία του. Πράγμα που φυσικά δεν έκανε, αφού δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο ο Kostas Papantonis.
Μπορεί να μην μας αποκάλυψε τα πραγματικά του στοιχεία, μας αποκάλυψε όμως τον εσωτερικό του κόσμο. Ιδού! (κείμενο & φωτ. παρακάτω):

"Εγώ πάντως είμαι Μιχικός και το λέω παντού. Κάνε υπομονή. Μακάρι να γυρίσει και να πεινάσεις. Εμποράκο. Να δούμε από που θα τα παίρνεις μετά. Ούτε τα μαγαζιά δεν θα σου δίνουν διαφήμιση".

SAPILA

 φωτ.:  Ο "διάλογος" στο facebook - δεξιά το …φασιστικό παραλήρημα του Kostas Papantonis
- Θέλουν τροφή, τι ευθύνες έχει "η πόλη μας" για τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΑΒ!!

 

 

Το παραπάνω είναι το ψυχογράφημα ενός φασίστα, όπως μας το έγραψε στους "διαλόγους" μας.
Τι να πει κανείς; Πώς να απαντήσεις σε έναν φασίστα;
(Αν νομίζετε ότι υπάρχουν φασίστες μόνο στο φασιστικό κόμμα, κάνετε λάθος. Η νοοτροπία του φασίστα είναι διάσπαρτη σε όλη την ελληνική κοινωνία και κυρίως υπήρξε και υπάρχει σε ανθρώπους της εξουσίας.
Μικρές χούντες (χωρίς πραξικόπημα, αλλά εκλεγμένοι δημοκρατικά) σε στυλ ΕΡΝΤΟΓΑΝ είχαμε και έχουμε και στην τοπική αυτοδιοίκηση).

Θέλουμε να ενημερώσουμε το δημοτικό σύστημα …ΕΡΝΤΟΓΑΝ που απειλεί να ξανάρθει στην εξουσία για να μας αφήσει νηστικούς (!!) ότι ούτε το σημερινό δημοτικό σύστημα …ΚΑΠΛΑΝΙΣΤΑΝ μας "ταΐζει"!
"Ταΐζει" - χαρίζει τα λεφτά του Δήμου σε απομακρυσμένες εφημερίδες, χωρίς να πιάνει τόπο ούτε ένα ευρώ, διότι απλά έχουν την ίδια φασίζουσα νοοτροπία. Να μείνουμε εμείς…νηστικοί! (αν και δεν πεινάμε)

Συγκεκριμένα: Τους έχουμε προσφέρει, κατ' επανάληψη, δύο καταχωρήσεις στις εφημερίδες μας στην τιμή μιάς, δηλαδή μισοτιμής, και μάλιστα στο στοχευόμενο κοινό αναγνωστών - Δημοτών Αγίας Βαρβάρας και αυτοί επιμένουν να απευθύνονται και να δημοσιεύουν σε απομακρυσμένες εφημερίδες πχ τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας... Για να ενημερωθεί ποιος; π.χ. …Ο κάτοικος Γαλατσίου!!
Αν δεν είναι αυτό σπατάλη χρημάτων, τι είναι;
Και όλα αυτά στο όνομα της δήθεν καλής διαχείρισης που θέλει να κάνει ο αρμόδιος (απίθανος - ανεκδιήγητος) αντιδήμαρχος Πρεντάκης, ο οποίος μάλλον αδυνατεί να ερμηνεύσει σχετικές διατάξεις για τον τοπικό τύπο και την κοστολόγηση δημοσιεύσεων. (δηλ.: ή δεν μπορεί να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα; ή απλά παίρνει εντολές από τον επίσης εμπαθή προϊστάμενό του;)
Στην πραγματικότητα, βέβαια, είναι η ίδια παραπάνω ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ λογική του  Kostas Papantonis:
ΝΑ …ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΡΕ!

SAPILA 1

Άρα το ζητούμενο, λοιπόν, για την πόλη μας, δεν είναι η εναλλαγή σαπίλας ...αλλά ο εξοστρακισμός* της !!!

 

φωτ. 2: Δείτε το παιχνίδι :


 Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει…

 

SAPILA 2

 


Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος (άγνωστος στα κοινά της Αγίας Βαρβάρας και αυτός)  "παίζει οργανωμένη μπάλα" με ολόκληρη αφισέτα για να τα "ρίξει" στον νυν Δήμαρχο Γ. Καπλάνη. Στην αφισέτα κάνει like  ο διαχειριστής της ομάδας Takis Bitounis (πρώην Γ.Γ. του ΑΣΔΑ επί Μίχου και υποψήφιος Δήμαρχος παλιότερα με το ΠΑΣΟΚ στο Αιγάλεω). Και συνεχίζει, σχολιάζοντας,  με όλο το αντιπολιτευτικό πακέτο Μίχου απέναντι στον Καπλάνη, ο Kostas Papantonis!! Αλήθεια, μπορεί όλα αυτά να τα γράψει κάποιος απλός συνδημότης μας, οπαδός της ομάδας Μίχου; Ή, στην πραγματικότητα, πίσω του κρύβεται ένας γνώστης και στέλεχος πρώτης γραμμής του Μίχου; Η απάντηση είναι απλή …για τους νοήμονες. Επομένως, οι αρουραίοι κρύβονται κάτω από την γη, στην αυλή του Μίχου.

* Ο Οστρακισμός ή εξοστρακισμός άρχισε να εφαρμόζεται στην αρχαία Αθήνα από τον 6ο αιώνα π.Χ., ως θεσμός της Αθηναϊκής δημοκρατίας μέσω του οποίου προστατευόταν το πολίτευμα της Αθήνας. Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, καθιερώθηκε από τον Κλεισθένη το 510 π.Χ. με τη δημοκρατική μεταρρύθμιση, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τη λαϊκή δύναμη απέναντι στην εγκαθίδρυση τυραννίδας. Η χρησιμότητα του οστρακισμού ήταν να απαλλάσσονται οι Αθηναίοι από πολίτες οι οποίοι είχαν συσσωρεύσει υπερβολικά μεγάλη πολιτική δύναμη, σε σημείο να γίνονται επικίνδυνοι για την πολιτική που ακολουθούνταν.