Αδικήθηκε η Χαϊδαριώτισσα

Ιωάννα Σαρρή

στο Next Top Model 

 

 site sarri arxiki

 

 

Η πανέμορφη Χαϊδαριώτισσα Ιωάννα Σαρρή που θεωρούνταν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην “κούρσα” του Next Top Model δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και τελικά αποχώρησε από το reality του star.

Η Ιωάννα μένει στο Δάσος, πήγαινε στο 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου, σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και ασχολείται με τον στίβο.

Όλοι της έλεγαν ανέκαθεν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά δεν της το επέτρεπαν οι γονείς της. Στα 17 της την έγραψαν όμως σε πρακτορείο και 4 χρόνια μετά έχει κάνει φωτογραφίσεις, πασαρέλα, βιντεοκλίπ και διαφημιστικά.

Έχει εντυπωσιακό κορμί και πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, με κυρίαρχο στοιχείο τα απίστευτα μάτια της.

 

site sarri 08

site sarri 06

site sarri 01

site sarri 04

site sarri 05

site sarri 07

site sarri 09

 

site sarri 10

 

site sarri 11

site sarri 12

site sarri 02

 

 

 

Μετά την αποχώρησή της από το reality η Ιωάννα έγραψε στο Instagram:

«Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του .. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες, με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλά και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα..

Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε .. Τα μηνύματα σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απίστευτη χαρά να συνεχίσω .. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενη μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη. Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα».

Όπως και να’ χει η Ιωάννα έχει λαμπρό μέλλον!

 

 

site sarri 03

 

 

Ήδη πολλά μέσα ενημέρωσης και life style ασχολούνται με το νεαρό μοντέλο και την ακολουθούν ακόμη και στις βραδινές εξόδους της.

Στις φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Γιάννη Ζαγκλή.

 

 

site sarri 13

site sarri 14