19ΧΡΟΝΟΣ «ΠΥΡΓΟΣ» (2.08) ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ!

 

 

Η Δάφνη Δαφνίου ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ την σεζόν 2016-2017 και στον σύλλογο προχωρούν όλα τα θέματα σχετικά με το ρόστερ. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Δεσποτάκη, η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία ασχολούνται με το έμψυχο δυανμικό. Μέχρι τώρα από τον περισνό βασικό κορμό έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους οι Βασίλης Μιχόπουλος, Ευάγγελος Ρώης, Στέλιος Γκίνης, Τάσος Κωνσταντώνης, Σταύρος Φιλιππόπουλος, Γιώργος Κορρές, ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή της Δάφνης, που είναι ο νεαρός σέντερ Γιώργος Μαυροειδής (κεντρική φώτο), μια μεταγραφή που δείχνει ότι στην ομάδα κινούνται για ποιοτικές ενισχύσεις και επενδύουν και στο μέλλον. Ο Μαυροειδής είναι 19 ετών, έχει ύψος 2.08 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του Έσπερου Καλλιθέας. Επένδυση για το μέλλον ο υψηλόσωμος παίκτης.
Από εκεί και πέρα, πληροφορίες θέλουν την Δάφνη Δαφνίου να είναι κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο έμπειρο φόργουορντ Αλέξανδρο Καρυπίδη, ο οποίος την σεζόν που τελείωσε ήταν στον Μανδραϊκό.
Τέλος, η ομάδα του Χαϊδαρίου, έπειτα από την σχετική κλήρωση, θα μετέχει στον 1ο όμιλο του Νότου της Γ΄ Εθνικής. Ο όμιλος έχει ως εξής: Ακράτα, ΚΑΟΚ, Κεραυνός Αιγίου, Αχαγιά, Ερμιόνη, Καλαμάτα, Δάφνη Δαφνίου, Τρίτων, Άρης Πετρούπολης, Πορφύρας, ΚΑΠ, Ίκαρος Ν. Σμύρνης, Ίκαρος Καλλιθέας, Ένωση Ιλίου.