ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΣΧΑ

ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ “Κοσμικόν” !

 

DSC 0043mesa

 

 

Τα φημισμένα Ζαχαροπλαστεία «ΚΟΣΜΙΚΟΝ» γλυκαίνουν το Πάσχα μας και μας προσφέρουν λαχταριστές προτάσεις για δώρα, αλλά και γλυκίσματα για το σπίτι, που δεν θα θέλεις να μοιραστείς με κανέναν!

Το φετινό Πάσχα, που επιστρέφουμε σιγά – σιγά στην κανονικότητα, έχουμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ανάγκη να μοιράσουμε αγάπη και χαμόγελα, όλο γλύκα!

Για αυτό στο «ΚΟΣΜΙΚΟΝ» ετοίμασαν για εμάς τις πιο ξεχωριστές πασχαλινές προτάσεις.

 

ayga

 

ayga2

 

 

ayga3

 

DSC 0058mesa

 

DSC 0111mesa

 

 

Αυτό, όμως, που σίγουρα θα σε κερδίσει, είναι οι φρέσκες γλυκές μυρωδιές, που αναβλύζουν μπαίνοντας σε ένα από τα ζαχαροπλαστεία «ΚΟΣΜΙΚΟΝ», μυρωδιές από αγνά και φρέσκα υλικά, που συνθέτουν τις αγαπημένες παραδοσιακές πασχαλινές συνταγές και όχι μόνο!

Στα ζαχαροπλαστεία «ΚΟΣΜΙΚΟΝ» θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα αυγά φτιαγμένα με σοκολάτα υψηλής ποιότητας σε μοντέρνα σχέδια, σοκολατένια ζωάκια, σε ό,τι σχέδιο εσύ θέλεις. Φυσικά από τις βιτρίνες δεν λείπουν τα παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια και το τσουρέκι (κλασσικό ή γεμιστό), που έχουν την τιμητική τους, φτιαγμένα πάντα με τις παραδοσιακές συνταγές, που μας κερδίζουν από την πρώτη μπουκιά.

Για εμάς εδώ στα Δυτικά, το Ζαχαροπλαστείο «ΚΟΣΜΙΚΟΝ» στο μετρό της Αγίας Μαρίνας – εκεί που τέμνονται Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Αγία Βαρβάρα και είναι πέρασμα για όλη την Αττική – είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, για ένα πολύ γλυκό, γλυκό, Πάσχα!

 

1 

 

2

 

 

4mesa

 

3

 

6mesa

 

DSC 0020mesa

 

DSC 0096mesa

 

DSC 0031mesa

 

DSC 0109mesa

 

DSC 0029mesa

 

ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 335 - 210 54 47 828