arxiki kalilas

 

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΚΑΛΛΙΛΑΣ


Μπορεί ο Διαγόρας Αιγάλεω να μην τα πήγε τόσο καλά ως νεοφώτιστος την πρώτη του χρονιά στην Γ΄ Εθνική μπάσκετ και να επέστρεψε στην Α΄ ΕΣΚΑ, αλλά στην ομάδα της πόλης μας τελευταίος μιλάει ο πρόεδρος Γιαννούλης Καλλίλας, ο οποίος έδωσε το σύνθημα…!!! «Η ομάδα αλλάζει πρόσωπο κατά την επιστροφή της στην Α΄ ΕΣΚΑ, αλλά πρόσωπο προς το καλύτερο, καθώς μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΣΚΑ και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιαννούλης Καλλίλας (αριστερά στην κεντρική φώτο), ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του ξεκίνησαν ήδη με δυναμικό τρόπο τις ενέργειες τους για αυτή την αλλαγή σελίδας και ανέβασαν υψηλά τον πήχη.
Στην θέση του προπονητή προσλήφθηκε ο έμπειρος κ. Γιάννης Καράμπελας (δεξιά στην κεντρική φώτο), ο οποίος κατά το παρελθόν έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στους πάγκους της Ερμιόνης και του Άρη Πετρούπολης.
Επίσης ο Καλλίλας μπήκε δυναμικά και στις μεταγραφές, καθώς ανακοίνωσε σε πρώτη φάση την απόκτηση δύο έμπειρων παικτών, του Σταύρου Τρικαλιώτη και του Χρήστου Σκαλωμένου, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα από την περιφέρεια. Ο Τρικαλιώτης έχει αγωνιστεί τα τελευταία έτη σε Λαύριο και Μαρκόπουλο, ενώ ο Σκαλωμένος προέρχεται από την ΦΕΑ. Μεταγραφικά, όπως τονίζει ο Καλλίλας, αναμένεται να γίνουν και άλλες δυνατές μεταγραφές με στόχο η ομάδα να είναι πανίσχυρη, ενώ παράλληλα είχαμε και ανανεώσεις συνεργασίας. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του σωματείου ήρθε σε συμφωνία για την επόμενη σεζόν με τους Κουμπούρα, Μαυροειδάκο, Παπαϊωάννου, Μονέο, ενώ συζητήσεις γίνονται και με ορισμένους ακόμη παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό. Οι προπονήσεις της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου και προκειμένου ο νέος τεχνικός κ. Καράμπελας να βγάλει τα συμπεράσματα του γίνονται επί καθημερινής βάσης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης μας, προπονήσεις στις οποίες λαμβάνουν μέρος και οι Σαρμπάνης, Γονιδάκης, Ζανέλης, Κανιάς, Αποστολόπουλος, Τσέλιος από το εφηβικό τμήμα της ομάδας.

 

DIAGORAS2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ

 

DIAGORAS1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΣ

 

DIAGORAS3

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

 

DIAGORAS7

 

ΚΑΛΛΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ