ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΑ – ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ – ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

PROSKLA arxiki

 

 

Με κάθε μεγαλοπρέπεια θα διοργανώσει αύριο το πρωί (στις 12) Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018 την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας και την επίσημη υποδοχή του 2018, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω. Η τελετή θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» (Δημαρχείου 17).
Η μεγάλη αθλητική οικογένεια της πόλης μας, που λειτουργεί από το 1967 με ζέση τα τμήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, γιορτάζει την υποδοχή του νέου χρόνου, όπου ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω μπαίνει στην 51ο έτος της ιστορίας του.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθεί πλήθος κόσμου (όπως κάθε χρονιά βέβαια) και οι διοργανωτές, ο Πρόεδρος κ. Γιαννούλης Καλλίλας και οι συνεργάτες του, επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, ειδικά στους μικρούς φίλους του συλλόγου, στους οποίους και θα μοιραστούν πολλά δώρα.
Επίσης ο σύλλογος θα βραβεύσει και τους μεγάλους χορηγούς του. Πιο συγκεκριμένα, την Ναυτιλιακή Εταιρεία «ΚΑΡΥΣΤΙΑ» της Οικογένειας Αλιφραγκή (η εταιρεία από το Λαύριο συνδέει την ηπειρωτική Ελλάδα με την Κύθνο) και τον καπετάνιο του πλοίου της «ΕΞΠΡΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙ», κ. Νίκο Πανουριά, την εταιρεία ΚΑΟΥΣΣΗΣ ΑΕ, την αναπτυσσόμενη εταιρεία αλλαντικών και τροφίμων ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΑΕ, το γνωστό – κορυφαίο μεζεδοπωλείο του Αιγάλεω «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» και την εταιρεία BET8 (SPARTA BET).

 

AD5

 

 

AD1

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Το μεγάλο καμάρι του συλλόγου, το τμήμα μπάσκετ που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με μεγάλο χορηγό την BET8 (SPARTA BET).

 

AD2

 

AD6

 

 

AD8

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, ο ιδιοκτήτης του "ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ" κ. Δημήτρης Λαδάς και ο Πρόεδρος του Διαγόρα Αιγάλεω, κ. Γιαννούλης Καλλίλας.

 

AD4

 

AD9

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Το F/B "ΕΞΠΡΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙ" της οικογένειας Αλιφραγκή (Ναυτιλιακή Εταιρεία ΚΑΡΥΣΤΙΑ) με καπετάνιο τον κ. Νίκο Πανουριά.

 

AD7

 

 

AD3