ΑΠΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Ο ΚΑΛΛΙΛΑΣ

KALPOL

 

 

 

Την ευκαιρία να αναδείξει το πλούσιο, ποιοτικό και μαχητικό ταλέντο του, παίρνοντας σαφώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, θα έχει τη νέα περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ ΕΣΚΑ, ο νεαρός αιγαλιώτης Μανώλης Καλλίλας, ο οποίος δόθηκε με υποσχετική από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω (Α2 Εθνική κατηγορία) στον γειτονικό Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, μία ομάδα η οποία στηρίζεται σε νέους επί το πλείστον παίκτες.

Ο νεαρός συμπολίτης μας Μανώλης Καλλίλας, που αγωνίζεται ως γκαρντ, είναι ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες της ηλικίας του, γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 2000 και έχει ακολουθήσει ως παίκτης όλη την πορεία του Διαγόρα Αιγάλεω από την Α΄ ΕΣΚΑ μέχρι την Α2 Εθνική κατηγορία, σε μια ομάδα με πολύ αγωνιστικό ανταγωνισμό, λόγω του υψηλού επιπέδου πρωταθλητισμού. Μέσα σε αυτά τα τελευταία χρόνια ο Καλλίλας, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, πήρε λεπτά συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες, ακολούθησε τα σκληρά προπονητικά προγράμματα, «εντρύφησε» στα πολύπλοκα συστήματα που του δίδαξαν οι προπονητές του, και είναι σίγουρο ότι με το πάθος που τον διακρίνει θα δώσει την δική του δυναμική στην περιφέρεια του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.

Πριν τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο Καλλίλας είχε αγωνιστεί στον Ίκαρο Καλλιθέας, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ενώ το 2017 είχε αναδειχθεί Πανελληνιονίκης Ελλάδας με την σχολική ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων ΛΑΜΠΙΡΗ, ενώ ακολούθως έπαιξε με το ίδιο τμήμα και στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κροατία.

Στην κεντρική φώτο, σε ειδική εκδήλωση του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, από δεξιά ο Μανώλης Καλλίλας, στην μέση ο διεθνής αθλητής της ΑΕΚ Γιαννούλης Λαρεντζάκης και αριστερά, ο Γενικός Γραμματέας του Διαγόρα Αιγάλεω και πρώην Δήμαρχος Κύθνου κ. Μανώλης Φίλιππας. Και οι τρεις έλκουν την καταγωγή τους από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

 

 

 

MOUSKX