RA ARXIKI

 

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ "ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ"

 

Πριν από λίγο έληξε και επίσημα η φετινή σεζόν για το Αιγάλεω, όπου ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Τιρτιράκης (ιδιοκτήτης του ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ), καθώς και η διοίκηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παλτόγλου, παρέθεσαν γεύμα αποχαιρετισμού - στο μεζεδοπωλείο "ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ" - σε όλο το αγωνιστικό τμήμα και την τεχνική ηγεσία υπό τον Άγγελο Πυρένη.

Ανάμεικτα σίγουρα τα συναισθήματα, αλλά για ακόμη μία φορά το κλίμα ήταν άκρως οικογενειακό, έπειτα από μία σεζόν, όπου η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι εν μέσω... τρικυμιών και τελικά απέκτησε ομοιογένεια σε όλους τους τομείς. Μπορεί η πολυπόθητη άνοδος να μην επετεύχθη, αλλά η φετινή χρονιά αποτελεί παρακαταθήκη ότι το Αιγάλεω επιστρέφει δυνατό με σταθερότητα και σιγουριά πλέον.

Στο τέλος του γεύματος, όλοι οι παίκτες και διοικούντες χαιρέτησαν με τον απαραίτητο σεβασμό τον απερχόμενο τεχνικό Άγγελο Πυρένη, ευχόμενοι προς το πρόσωπο του καλή επιτυχία στην συνέχεια. Έδωσε και ο Άγγελος την δική του μάχη κατά την φετινή πορεία της ομάδας!

 

 

 RA1

RA2

 

 

RA3

 

RA4

 

RA5

 

RA6

 

RA7

 

RA8

 

RA9

 

 

RA11

 

RA12

 

RA10

 

RA13

 

RA14