ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ)

ΣΤΟ ALL DAY LEMONAKI” ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

lemarxn

 

 

Η επιτυχία συνεχίζεται και εξελίσσεται, και από το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2019, μία… νέα εποχή ξημερώνει στο υπερσύγχρονο και κορυφαίο μουσικό μεζεδοπωλείο “LEMONAKI” στο Χαϊδάρι.

Η κατάσταση γίνεται allday– ναι όπως το διαβάζετε, δεν είναι ψέμα! - και απογειώνεται με μαγικό τρόπο, καθώς από νωρίς το πρωί στις 9 έως το απόγευμα στις 8, μπορούμε πλέον να απολαύσουμε στον εξαίσιο και φιλόξενο χώρο του καταστήματος, το εσπρέσο καφέ μας, το αμερικάνικο πρωινό μας, τους φυσικούς χυμούς μας, τα γουστόζικα μπέργκερ μας, τα πλούσια και χορταστικά club, τα πεντανόστιμα σνακς (τοστ, κτλ.), τις ολόφρεσκες σαλάτες, τα ελαφριά – ενδιάμεσα - και απέριττα lunch, και εννοείται για όλους εμάς τους… μερακλήδες, τις πιο γευστικές και φρεσκοψημένες βάφλες της πόλης!
Ανεβάζει πάρα πολύ το επίπεδο στο Χαϊδάρι και τα δυτικά προάστια το “
LEMONAKI” με την απερίγραπτη και νέα ποιοτική πρόταση του, που ξεκινάει πλέον από τις 9 το πρωί με όλα τα παραπάνω κομφόρ, και εννοείται ότι τα βράδια μας ολοκληρώνονται κλασσικά και αγαπημένα με το ύφος που μόνο το μουσικό μεζεδοπωλείο “LEMONAKI” μπορεί να μας προσφέρει! Ραντεβού στο “LEMONAKI
” από το πρωί λοιπόν!

lemvok