LEMONAKI Live: Όταν η ποιότητα συναντά

 

 

 

 

 

την διασκέδαση (30 Φώτο)!

 

 

ARXLIVLEM

 

 

 

Και, όμως, τέμνονται! Ναι, ναι, με γεωμετρικά μεγέθη ξεκινάω το άρθρο μου, καθώς δεν μπορούσα να εξηγήσω αλλιώς, το πώς είναι να συναντιούνται, η ποιότητα και η διασκέδαση!

Και σημείο τομής, το κορυφαίο μάλιστα, το ένα και μοναδικό μουσικό μεζεδοπωλείο LEMONAKI στο Χαϊδάρι, όπου εδώ και αρκετά χρόνια, πλέον, αποτελεί κορυφαίο πόλο έλξης, όταν πρόκειται για εκλεκτό φαγητό και φυσικά την πιο ποιοτική εμπειρία σε αυτό που εννοούμε διασκέδαση.

Και επειδή η ποιότητα δεν έχει… ταβάνι, με τα μπούνια… έχουν μπει στο φθινόπωρο, στο αγαπημένο LEMONAKI, όπου πέρα από τις καθημερινές που μπορούμε να περάσουμε χαλαρές και όμορφες στιγμές, τα βράδια Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής (το μεσημέρι), η κατάσταση… απογειώνεται με ολοζώντανο μουσικό πρόγραμμα!

Κυριολεκτικά… παρέλαση από κόσμο, που δεν χάνει την ευκαιρία να περάσει μοναδικά και φανταστικά, εκεί που η ποιότητα συναντά την διασκέδαση!

Δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας η Λιλύ Ζούκα, ο Μιχάλης Γαλανός, υπό την εξαιρετική καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Καραχάλιου!

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε μερικές, αλλά… ευδιάκριτες φωτογραφικές στιγμές όταν η κατάσταση… απογειώνεται στο LEMONAKI!

 

 

 

LEMONXOR

 

 

PL1

 

 

PL2

 

 

PL3

 

 

PL4

 

 

PL5

 

 

LEMONXOR

 

 

PL6

 

 

PL7

 

 

PL8

 

 

PL9

 

 

LEMONARXOKA

 

 

 

LEMONXOR

 

 

 

PL10

 

 

PL11

 

 

PL12

 

 

PL13

 

 

PL14

 

 

 

KATLEZ

 

 

 

PL15

 

 

PL16

 

 

PL17

 

 

PL18

 

 

PL19

 

 

 

LEMONXOR

 

 

 

PL20

 

 

PL21

 

 

PL22

 

 

PL23

 

 

PL24

 

 

PL25

 

 

LEMONXOR