Η ΕΚΠΛΗΞΗ:

ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟ

Δημοτική σύμβουλος
Αγίας Βαρβάρας
Μαρία Παπαδακου -Οικονόμου
              

Προς τους δημότες της πόλης μας

Μετά την απόφαση της ανεξάρτητης παράταξης πολιτών "ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ "του Στέλιου Κραουνάκη να μην κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτές με την παράταξη "Αγία Βαρβάρα Όλοι μια γειτονιά" του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βασιλάκου. Η απόφασή μου αυτή έχει καθαρά δημοτικό κριτήρια
1ον, Η μεγάλη δημοτική εμπειρία του κυρίου Βασιλάκου (20 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πολλές φορές αντιδήμαρχος)
2ον, Η ποιότητα του χαρακτήρα του : είναι γεμάτος χαμόγελο και καλοσύνη, ένας άνθρωπος που αναγνωρίζει το λάθη του, υπόδειγμα συζύγου με εξαιρετική οικογένεια.
3ον, Η ποιότητα του συνδυασμού του που εκφράζει νιάτα, δυναμισμό, επιστημονική εμπειρία και απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες ευαισθησίες και τα ίδια θέλω με εμένα για να αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτόν τον δήμο.
4ον, Η θετική άποψη που έχει για τον κύριο Βασιλάκο και τον συνδυασμό του εκτός από εμένα και το σύνολο του λαού της πόλης μας, καθώς και η μεγάλη προοπτική επικράτησης του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Πάμε μαζί για την Αγία Βαρβάρα του αύριο, την Αγία Βαρβάρα που ονειρευόμαστε μας αξίζει, με έναν και μόνο κοινό στόχο, έναν και μόνο κοινό αγώνα το καλύτερο για όλους μας απέναντι στην ανυπαρξία που υπάρχει.

Μαρία Παπαδάκου -Οικονόμου