Ανακοίνωσε τους πρώτους υποψήφιους

 

 

64% θετικές γνώμες σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση

 

 

Τρεις μήνες απομένουν μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές και αρχίζει να ξεκαθαρίζει το προεκλογικό τοπίο στον Κορυδαλλό., αφού με τα έως σήμερα δεδομένα έξι είναι οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου τη διοίκηση του Δήμου την επόμενη πενταετία.

Το μεγάλο φαβορί παραμένει ο Σταύρος Κασιμάτης και οι Πολίτες για τον Κορυδαλλό, διατηρώντας ισχυρό προβάδισμα για να επαναλάβουν το νικηφόρο αποτέλεσμα του 2010.

Ισχυρό όπλο του νυν Δημάρχου είναι το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί, κάτι που επιβεβαιώνεται και σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα από την εταιρεία Pulse. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεση της η εφημερίδα μας, το 64% των δημοτών έχει θετική και μάλλον θετική γνώμη για τον νυν Δήμαρχο (39% θετική, 25% μάλλον θετική), ενώ οι αρνητικές είναι συνολικά 19%, 11% και 8% αντίστοιχα. Ένα ποσοστό 14% απάντησε ότι δεν γνωρίζει, ενώ 3% δεν απάντησε. Εξίσου δημοφιλής είναι σε άντρες και γυναίκες, ενώ ανά ηλικιακές ομάδες τα ποσοστά παρουσιάζονται ως εξής: 61% στις ηλικίες 30-44, 64% στις ηλικίες 45-59 και 74% στις ηλικίες άνω των 60 ετών. Στις ηλικίες 18-34 ετών το δείγμα των ερωτηθέντων δεν είναι σταθμισμένο.

Όπως το 2006 και το 2010, έτσι και σε αυτή την εκλογική μάχη, οι Πολίτες για τον Κορυδαλλό κατεβαίνουν ως ανεξάρτητος συνδυασμός, με τη συμμετοχή πολιτών απ΄ όλο το πολιτικό φάσμα του δημοκρατικού τόξου. Σε ό, τι αφορά στους υποψήφιους που θα τον πλαισιώσουν θα συνδυάζουν την εμπειρία και την ανανέωση. Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν δοκιμασμένα και έμπειρα στελέχη της σημερινής διοίκησης αλλά και νέα ηχηρά ονόματα από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους με αναγνωρισμένη προσφορά.

Όπως σχολιάζουν πηγές του Δημαρχείου, στόχος του Σταύρου Κασιμάτη είναι να παρουσιάσει μια νέα ισχυρή ομάδα, που μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της επόμενης θητείας. Ανάμεσα στους νέους υποψήφιους είναι:  

 

 1. Βάϊος Μανώλης, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός- πρώην διευθυντής 13ου Δημοτικού,
 2. Βελιούρης Θεόδωρος, Ιατρός Παθολόγος,
 3. Βαρδαλάκος Μανώλης πρώην Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΑΕΔ,
 4. Ζήσης Νικόλαος , Ιατρός Ορθοπεδικός,
 5. Οικονόμου Άννα δασκάλα- εθελόντρια ΕΔΟΚ,
 6. Καλοδίκης Γιώργος, συνταξιούχος- μέλος Δημοτικής Χορωδίας,
 7. Κριτσηδήμας Παναγιώτης, Φαρμακοποιός
 8. Λούλου Μαρία, Επαγγελματίας
 9. Μακρυγιάννης Παναγιώτης, Ιατρός παθολόγος
 10. Μαρούλης Ιάκωβος, Ταξίαρχος Ε.Α
 11. Μανδάς Σάκης, Προϊστάμενος Ασφαλείας Μουσείου Ακρόπολης
 12. Παπαδά Στεργίου Μοσχούλα, άνεργη
 13. Ναυρούζογλου Μαρία, Σκηνογράφος- Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
 14. Πάχος Ιωάννης, Μέλος Δ.Σ Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά
 15. Σιακάρας Φώτης, Μέλος Δ.Σ ΓΣΕΕ, Πρόεδρος Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας
 16. Σιμάτος Ιερεμίας, Διαιτολόγος
 17. Συγγλέτος Βασίλης, Αθλητής Μπάσκετ
 18. Τσιάνος Παναγιώτης, Γ.Γ Συλλόγου Λιμενικών
 19. Χαϊνης Νίκος, Ιατρός Πνευμονολόγος
 20. Χριστόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Κορυδαλλού.