ΚΙΟΥΠΚΙΟΛΗΣ ΑΝΤΙ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

 

 

Με τον Θανάση Κιούπκιολη στην τεχνική της ηγεσία πορεύεται εδώ και λίγες μέρες η ομάδα της Ελλάς Ποντίων στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Πειραιά. Ο σύλλογος των Ποντίων, που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, έλυσε την συνεργασία του με τον Σταμάτη Σταμούλη (δεξιά φώτο) και την θέση του πήρε ο Θανάσης Κιούπκιολης (φώτο αριστερά), ο οποίος έκανε ορισμένες προπονήσεις με τους νέους παίκτες του και μάλιστα κάθισε στον πάγκο εναντίον της Χαλκηδόνας για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Θανάσης Κιούπκιολης, που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα Νέων το 2014, βοηθός προπονητή στον Αχαρναϊκό, έχει περάσει από τους πάγκους του Ολ. Καμινίων, του Πυρρίχιου Ασπροπύργου, ενώ πέρυσι ήταν και στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω.
Ο Κιούπκιολης είναι ο 3ος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της Ελλάς Ποντίων κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Στην αρχή της σεζόν και από την 1η έως την 3η αγωνιστική στον πάγκο ήταν ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, ακολούθησε από την 4η αγωνιστική έως την 24η ο Σταμάτης Σταμούλης και από την 25η αγωνιστική την ομάδα καθοδηγεί πλέον ο Θανάσης Κιούπκιολης.