ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΕ ΜΠΑΤΗ, ΤΡΙΨΑ

 

 

 

ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ!

 

ARXELSPOD

 

 

Η είδηση της σύναψης συνεργασίας, πριν λίγες μέρες, με τον εξαιρετικό προπονητή Νίκο Παπαρούνη (φώτο 1), ο οποίος ανέλαβε την ομάδα για την σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, ήταν δείγμα ότι η Ελλάς Ποντίων, ανεβάζει ψηλά και ποιοτικά τον πήχη ενόψει της νέας περιόδου.

Και αυτό το… μήνυμα δεν άργησε να έρθει, καθώς η Ελλάς Ποντίων, σήμερα νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2020,… έριξε τις τρεις (3) πρώτες μεταγραφικές «βόμβες», οι οποίες δεν εντυπωσιάζουν μόνο, αλλά και ενισχύουν κατακόρυφα το σωματείο για το νέο πρωτάθλημα.

Έτσι, πριν από λίγο, ο σύλλογος,… ψωνίζοντας από το… πάνω ράφι, που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπατή, του Χρήστου Τρίψα και του Νίκου Γιαννόπουλου.

Ο 28χρονος, δυναμικός και ποιοτικός μέσος Αλέξανδρος Μπατής (στην φώτο 2, από αριστερά, ο Πρόεδρος της Ελλάς Ποντίων, Κώστας Φούντας, ο Αλέξανδρος Μπατής και ο ένθερμος φίλος του συλλόγου, Βασίλης Μαυρίδης), έπειτα από ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με τον Άγιο Ιερόθεο στην Γ΄ Εθνική, πείστηκε από τους παράγοντες της ομάδας, για την σοβαρή ποδοσφαιρική προσπάθεια που υλοποιούν, και είπε το πολυπόθητο ναι.

Ο Αλέξανδρος Μπατής, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, ανέβηκε στο ανδρικό τμήμα ξεχωρίζοντας για το ταλέντο του, δόθηκε για ένα χρόνο δανεικός στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, και επέστρεψε στον ΑΟΧ, όπου έγινε αρχηγός και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ. Κατόπιν, έγινε μεταγραφή στο Κερατσίνι, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά και συνεχίζοντας στην Γ΄ Εθνική, ενώ την σεζόν 2018-2019 έπαιξε με το Αιγάλεω στην Γ΄ Εθνική, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή, για να συνεχίσει την σεζόν που ολοκληρώθηκε, στον Άγιο Ιερόθεο.

Μεταγραφή ποιότητας είναι και αυτή του Χρήστου Τρίψα (φώτο 3), καθώς ο 30χρονος επιτελικός μέσος, έχει σπουδαία διαδρομή και αξιόλογες παραστάσεις.

Ξεχώρισε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά επαγγελματικό συμβόλαιο σύναψε με την Ολλανδική Γκρόνιγκεν. Κατόπιν αγωνίστηκε με τη Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο, όπου κέρδισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία, ενώ οικογενειακοί λόγοι τον έφεραν πίσω στην Ελλάδα. Συνέχισε σε Κοζάνη, Πάμισσο Μεσσήνης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Τούρνου Ρουμανίας, επιστροφή στον Πάμισσο, για να ακολουθήσει ο Πανθουριακός Μεσσηνίας και ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων στην Μεσσηνία.

Τέλος, η εγγύηση και η ποιότητα στα γκολπόστ, ήρθε με την έλευση του πολύπειρου πορτιέρο Νίκου Γιαννόπουλου (φώτο 4).

Και ο εν λόγω τερματοφύλακας έχει να επιδείξει σημαντική διαδρομή και παρουσία. Σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της περιόδου, ο Γιαννόπουλος, είχε μεταγραφεί από τον Χολαργό (Α΄ Αθήνας) στον Άρη Σκάλας, όπου με την ομάδα της Λακωνίας κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Πιο πριν και ενδεικτικά, ο Γιαννόπουλος, έχει περάσει από Χολαργό, Τράχωνες, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Αγία Παρασκευή και Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

 

 

SPILNEW