ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

 

ERMKH

 

 

Τεράστια η 91χρονη πορεία του Ερμή Κορυδαλλού σε αυτό το διάβα και η ομάδα της πόλης μας, έχοντας κάνει το ουσιαστικό βήμα νικώντας σήμερα το απόγευμα Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019 με 2-0 εντός έδρας την ΑΕ Περάματος στον α΄ ημιτελικό του κυπέλλου Πειραιά, έχει ακόμη ενενήντα λεπτά (ρεβάνς) για να «γράψει» μία ακόμη… χρυσή σελίδα στο πάνθεον της ιστορίας της και να προκριθεί για 3η φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Ακολουθεί η περιφραφή του αγώνα.

 

ULTR

 

 

Δίκαιη η επικράτηση του Ερμή Κορυδαλλού, σημειώνοντας ένα σκορ ασφαλείας, ενώ κάλλιστα οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα τέρματα, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι της πόλης μας, αλλά και από τα άλλα προάστια του Πειραιά.
Στο 3΄ με κεφαλιά ο Τζανιδάκης πέτυχε το 1-0, ενώ στο 20΄ ο Μούτσα με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0. Πολύ καλή η διαιτησία του Ορφανού. Ακολουθούν οι συνθέσεις των ομάδων

 

 

LOGOK

 

 


ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης, Νταλάκος, Τζανιδάκης, Στακάϊ, Βύρης (80΄ Κουβάτσος), Μούτσα (85΄ Γιαννακόπουλος), Κίτσιος.


ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Δρίβας, Στάης (λ.τ. 6΄ Ζαχάρογλου), Μπένα, Μελάς Θεοδ., Κουτσογιαννόπουλος, Νάζαρης, Λαθούρης, Θεοδώρου, Ταμπουράκης, Αντωνίου, Ντέμα (55΄ Ζόνγκα).

 

 

AIXMOK