ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 

 

ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗ

 

ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

 

TSIRPREK

 

 

 

Πριν λίγο χρονικό διάστημα είχαμε την δήλωση – παραίτηση του κ. Κώστα Πρέκα (αριστερά στην κεντρική φώτο) από την Προεδρία του ιστορικού Ερμή Κορυδαλλού, για λόγους υγείας.

Μια ομάδα, όμως, που ακόμη και στην πρώτη της παρουσία σε τόσο υψηλό επίπεδο, στην Γ΄ Εθνική (παλαιότερα έχει αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική), παραμένει δεμένη και άψογα οργανωτικά δομημένη σε όλους τους τομείς.

Στην προκειμένη περίπτωση, μετά την παραίτηση του Κώστα Πρέκα για λόγους υγείας, καθήκοντα Προέδρου προσωρινά ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου, κ. Αποστόλης Τσιριωτάκης (δεξιά στην κεντρική φώτο), ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Ο Κώστας Πρέκας ως φυσικός ηγέτης παραμένει μάχιμος και στηρίζει ουσιαστικά τις προσπάθειες με στόχο την παραμονή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Αφήνοντας πίσω το κακό ξεκίνημα, βγάζοντας, όμως, ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, κοιτάμε πλέον μπροστά.

Με νέο προπονητικό team και την προσθήκη κάποιων ακόμη ποιοτικών παικτών, αλλά κυρίως με την σκληρή - επίπονη και οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε ένα απόλυτα ήρεμο περιβάλλον, έχουμε ήδη τα πρώτα δείγματα ανάκαμψης.

Στην τεράστια κοινή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εκτός από τον διακεκριμένο επιχειρηματία Μιχάλη Μπολάκη που είναι ήδη κοντά στην ομάδα θα συμμετέχουν και νέα πρόσωπα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια καλούμε όλους τους φίλους, όλους αυτούς που έχουν στηρίξει επί χρόνια την ομάδα να έρθουν πάλι κοντά της.

Όλοι μαζί γράφουμε νέες σελίδες στο βιβλίο της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την έτσι κι αλλιώς μεγάλη πορεία των τελευταίων ετών.

Όλοι μαζί, γιατί Εμείς...Ερμής!!!».

Ο Ερμής Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, αγωνίζεται το μεσημέρι της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019, στα Άνω Λιόσια με τον Ακράτητο.

 

 

 

AIXMOK