arxiki kalostous

 

 

 

 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΟΧ ΤΟ «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ!

 

 


Μεγάλη και έμπρακτη είναι η συνεισφορά του επιχειρηματία κ. Άρη Χρονόπουλου στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, τον ΑΟ Χαϊδαρίου, που εκπλήσσει και φέτος τα πλήθη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ. Ο συμπολίτης μας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη μας με το εκλεκτόν ψητοπωλείο «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» (Στρατάρχου Καραϊσκάκη 32) από το 2001, είναι από τους (ας μας επιτραπεί η έκφραση) «αφανείς» αλλά σημαντικούς παράγοντες του σωματείου, που συμβάλλει τα μέγιστα, προκειμένου αυτός ο νευραλγικός θεσμός (λέγε με ΑΟΧ) να έχει πάντοτε ανοδική πορεία!


ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ… ΤΟ «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» (!!!)


Ξέρετε τώρα πως είναι. Φθινόπωρο - χειμώνας με Τσάμπιονς Λιγκ και στον καναπέ, δεν γίνεται χωρίς σουβλάκι! Έτσι ξεκίνησε και ο «εθισμός» μου με το ψητοπωλείο «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», που βρίσκεται επί της οδού Στρατάρχου Καραϊσκάκη 32, στο Χαϊδάρι απέναντι από την Πλατεία Ηρώων. Ξεκίνησα (με τον παραδοσιακό τρόπο… του delivery) με δύο απλά σουβλάκια (τυλιχτά παρακαλώ), πατάτες και τα συναφή και από εκεί και πέρα η απόλαυση έγινε συνήθεια, προφανώς γιατί μπήκα στον πειρασμό και επισκέφθηκα από κοντά το συγκεκριμένο κατάστημα, προκειμένου να δοκιμάσω και πολλά άλλα από τα υπέροχα εδέσματα. Μιλάμε ότι έπαθα… παροξυσμό και από τις γεύσεις και από την ποικιλία των προϊόντων και από το περιβάλλον και από την ποιότητα, αλλά και από το άριστο και ευγενικό σέρβις. Όλα στην εντέλεια τα έχει ο κ. Άρης Χρονόπουλος και οι συνεργάτες του, στο κατάστημα που διατηρεί από το 2001 στο Χαϊδάρι και έχει δημιουργήσει… στρατιά από θαυμαστές!!! Και όλα αυτά βέβαια σε σούπερ χαμηλές τιμές!!!


 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Καλώς τους» από το 2001: Στρατάρχου Καραϊσκάκη 32, Χαϊδάρι, Πλατεία Ηρώων, τηλ: 210/5911686, 210/5911426, 6981 856660
 www.Kalwstous.gr – Ώρες διανομής: 11.30 – 24.30 – Παράδοση σε Χαϊδάρι, Δαφνί, Αφαία, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, όρια Περιστερίου, Σχιστού, Κορυδαλλού.
 Το κατάστημα διαθέτει NOVA. Ειδικά μενού για κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράδοση με την παραγγελία σας και με προϊόντα από το περίπτερο.

 

okSDC13353

 

okSDC13358

 

 

okSDC13359

 

okSDC13362

 

SDC13356