«ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ»

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ

ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

 

 

AYGOYLEA ARXIKH

 

   Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου  το Σάββατο 9 Απριλίου πραγματοποίησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία τον φιλανθρωπικό δρομικό αγώνα «ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ» 10.000 μ. και αγώνα «FUN RUN» 1.300 μ. για μικρούς δρομείς, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Οι αγώνες είχαν σκοπό την ενίσχυση των «Γιατρών του Κόσμου» και την ανάδειξη της ανάγκης προστασίας του Περιβαλλοντικού Πάρκου.

Σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με σύμμαχο τον καιρό  πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή άθλησης και υγιεινής διαβίωσης. Ένα πραγματικό πανηγύρι στο οποίο συμμετείχαν μαθητές,  δρομείς από πολλούς αθλητικούς συλλόγους και πλήθος μεμονωμένων δρομέων υποστηρίζοντας την προσπάθεια των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου και των  Γιατρών του Κόσμου.  Η μεγάλη απήχηση του αγώνα, καθώς ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 500, τού δίνει τη δυναμική να καθιερωθεί ως θεσμός για το Σχολείο και τα δρομικά δρώμενα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Α.Σ.Δ.Α. και με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων «Απόλλων Δυτικής Αττικής».

 

AYGOYLEA 01

 

AYGOYLEA 02

 

AYGOYLEA 03