ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ

ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

 

Συνεχίζοντας μια παράδοση αρκετών ετών, η ομάδα Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, που στο παρελθόν έχει διακριθεί αρκετές φορές σε πανελλαδικό επίπεδο, κατέκτησε μία ακόμα διάκριση.

 

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου η ομάδα Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας του Σχολείου πήρε μέρος στους αντίστοιχους Φιλικούς Αγώνες που διοργανώθηκαν στη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Συναγωνίστηκαν με 20 σχολεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αναδείχθηκαν 1οι βαθμολογικά στον προκριματικό γύρο, ενώ εντάχθηκαν στις 4 καλύτερες ομάδες των αγώνων.  Δύο μέλη της ομάδας επίσης συμπεριλήφθηκαν στους 10 καλύτερους ομιλητές. Οι μαθητές που αποτελούν την ομάδα είναι: Γεωργία Παπαθανασίου (4η καλύτερη ομιλήτρια), Φωτεινή Καλλιώρα (6η καλύτερη ομιλήτρια), Ελένη Ζωγράφου, Καλλιόπη Σταθακοπούλου, Νίκος Καλατζής, Νίκος Τσιώλης, Ελένη Μανούσου και Χρήστος Μαλιαχόβας.  

 Η ίδια ομάδα θα συμμετάσχει και στους 1ους Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης που διοργανώνονται από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.